Sociedad

Cinquena edició del Món Millor a Tarragona

L'acte ha pivotat al voltant de la sostenibilitat i el medi ambient

Tarragona

Aquest dimecres, durant prop de dues hores, diversos experts han debatut a la sala Josefina Castellví de l'Autoritat Portuària al voltant de temes relacionats amb la sostenibilitat i el medi ambient com ara els estudis de la qualitat de l'aire, iniciatives hídriques d'estalvi d'aigua en plena sequera o la gestió de residus a nivell municipal. La cloenda ha estat una conversa amb el president del Port de Tarragona, Saül Garreta, al voltant del Blue Innovation Hub, un projecte d'impuls a la innovació vinculat a l'economia blava.

Primera taula de debat

Primera taula de debat / Jordi Cartañá

Han aprofundit en la qualitat de l'aire a Tarragona Francesc Borrull, catedràtic de Química Analítica de la Universitat Rovira i Virgili; Lluís Inglada, coordinador de l'Observatori de la Qualitat de l'Aire de l'Institut Cerdà i Maria Mas, directora gerent de l'AEQT

Segona taula de debat

Segona taula de debat / Jordi Cartañá

Dels recursos hídrics durant la sequera n'han parlat Rafael López Monné, director d'Acció Climàtica i Territori del Port de Tarragona, i Joan Alginet, president del Consorci d'Aigües de Tarragona.

Tercera taula de debat

Tercera taula de debat / Jordi Cartañá

L'economia circular i la gestió del reciclatge han estat el pal de paller de la tercera taula rodona, que ha comptat amb la participació d'Andreu Gelpí, gerent de Sirusa; Merche Carod Ceperuelo, desenvolupadora de negoci d'empreses de recursos d'Eurecat i Idoia Jiménez, coordinadora de la delegació de Tarragona de la fundació Formació i Treball

Entrevista al president del Port, Saül Garreta

Entrevista al president del Port, Saül Garreta / Cedida

El president del Port, Saül Garreta, ha estat l'encarregat de cloure l'esdeveniment.

Cedida

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00