Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Jaume Roures: "Li dic a Guardiola que sigui el futur president del Barça, però no em fa cas"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb l'empresari català, fundador de Mediapro i qui va aportar part de l'aval de Laporta a la presidència del Barça

Jaume Roures: "Li dic a Guardiola que sigui el futur president del Barça, però no em fa cas"

Jaume Roures: "Li dic a Guardiola que sigui el futur president del Barça, però no em fa cas"

41:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718629650569/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí ha passat pel Què t'hi jugues! en Jaume Roures, l'empresari català que va contribuir a confeccionar l'aval de Laporta a les últimes eleccions al FC Barcelona. Roures ha parlat de la propietat del Barça, del fitxatge de Flick, de Pep Guardiola i de Leo Messi.

Sobre la propietat del club, Roures creu que s'hauria de reconvertir la fórmula de propietat del Barça, "amb la possibilitat de venda d'un 25% del club per poder arreglar la situació econòmica, que és urgent i inapel·lable". A més, assegura que "tothom aspira a ser president del Barça, però ningú ha proposat mesures concretes, a banda de prometre que ho gestionaran millor. Ara haurà de vendre, però històricament el Barça no és bon venedor".

Amb relació als moviments a la banqueta blaugrana, "el fitxatge de Flick em sembla molt bé, però no entenc la renovació estranya de Xavi. Després d'acomiadar-se, les coses no podien resoldre's en cinc minuts. Hi ha coses que no es poden remuntar".

Sobre Pep Guardiola, Roures declara que "és una persona que té clar el país, el futbol i el club. Tant de bo amb aquesta experiència, seriositat i autoritat pugui ser el futur president del Barça. Em semblaria el més raonable per assegurar el futur del club. Jo ja li dic, però no em fa cas".L'empresari català també considera que no s'acostuma a valorar-lo de la forma adient, sense tenir en compte la transcendència que ha tingut allà on ha anat: "Estem a un país tan petit que no sabem valorar les coses que tenim. A Anglaterra en Pep no és un entrenador de futbol, és en Sr. Guardiola, amb una consideració que va més enllà de tots els títols que ha guanyat". Estem parlant d'un personatge amb una transcendència al món del futbol que hauríem d'escarbar molt enrere per trobar equivalents".

Quant a Messi, Roures no s'imagina un retorn de Messi a Can Barça "més enllà del gran comiat que mereix. No el veig d'entrenador ni de director tècnic. Està en una altra dimensió. A més, la selecció Argentina seria prioritària respecte al Barça. Si ha de fer alguna cosa, el veig més allà que aquí".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00