Sociedad
PUBLICITAT

El Consell d’Estudiants, l’òrgan de representació estudiantil a la Universitat de Girona

S'organitza en diverses comissions, com la de política universitària o l'econòmica

Jornada de portes obertes a la Universitat de Girona.

Jornada de portes obertes a la Universitat de Girona. / Universitat de Girona

Girona

El Consell d'Estudiants és l'òrgan de representació estudiantil de la Universitat de Girona. S’organitza en diverses comissions, com la Comissió de Política Universitària, que és l’encarregada de gestionar tots els assumptes que afecten l’estudiantat, els seus greuges i la seva representació efectiva a nivell de la pròpia Universitat. També marca les directrius i decisions a prendre després als diversos òrgans de govern de la UdG.

La Comissió Econòmica, s'encarrega de la gestió econòmica del Consell.

La Comissió de Comunicació, que gestiona les diferents campanyes i els canals de què disposa el Consell per a la seva comunicació cap a la comunitat universitària (web, xarxes socials) i vetlla també per la imatge institucional. Des d’aquesta s’han promogut campanyes per fomentar l’ús del transport públic entre l’estudiantat, de manera molt creativa i en estreta coordinació amb l’ATM de Girona i la mateixa Universitat. Els cartells encara es poden veure als busos interurbans.

La Comissió de Vida Universitària per involucrar el col·lectiu estudiantil en la participació d'activitats culturals i lúdiques que els pugui nodrir de nous coneixements i experiències, a més de fomentar l'essència universitària i potenciar els valors de la UdG.

La Comissió d’Afers Exteriors s’encarrega del que fa referència a la representació de la UdG en òrgans més enllà de la Universitat, com ara el CEUCAT a la Generalitat de Catalunya o l’òrgan de coordinació estudiantil de la CREUP (Coordinadora de Representants d’Estudiants d’Universitats Públiques).

Els estudiants poden fer ús del Consell d’Estudiants sempre que els calgui. Hi trobaran persones joves com ells, motivades i formades que poden ajudar-los a resoldre els problemes que s’hagin trobat o a encaminar les iniciatives que puguin sorgir.

El Consell d’Estudiants, l’òrgan de representació estudiantil a la Universitat de Girona

02:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718702651834/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00