Eurocopa 2024
Euro 2024 Alemania

Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Fermín López jugarà l'Eurocopa i els Jocs Olímpics aquest estiu: què hi diu el Barça?

El futbolista del Barça i Álex Baena són els dos jugadors que faran el doblet amb la selecció espanyola

Fermín López jugarà l'Eurocopa i els Jocs Olímpics aquest estiu

Fermín López jugarà l'Eurocopa i els Jocs Olímpics aquest estiu

09:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1719400924357/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí s'ha fet oficial la llista dels 22 futbolistes que disputaran els Jocs Olímpics amb la selecció espanyola aquest estiu. A la llista de Santi Denia hi han entrat tres jugadors del FC Barcelona: Pau Cubarsí, Eric Garcia i Fermín López que, per tant, farà el doblet i jugarà l'Eurocopa i els Jocs Olímpics. A més, també hi serà Joan Garcia del RCD Espanyol i Miguel Gutiérrez del Girona FC, a més d'Abel Ruiz, qui properament serà jugador del club gironí, tal i com ha explicat Nil Solà aquest matí al 'Què t'hi Jugues!'. Arnau Tenas, Marc Pubill, Adrià Bernabé i Sergio Gómez són els altres futbolistes catalans que disputaran els Jocs Olímpics i hi ha un total de nou futbolistes que han passat per la Masia: Arnau Tenas, Eric Garcia, Pau Cubarsí, Juan Miranda, Adrià Bernabé, Sergio Gómez, Fermín López, Diego López i Abel Ruiz.

D'aquesta manera, doncs, Fermín López és l'únic futbolista del Barça que farà el doblet aquest estiu i disputarà l'Eurocopa i els Jocs Olímpics perquè Pedri i Lamine Yamal només jugaran l'Eurocopa i Pau Cubarsí i Eric Garcia només disputaran els Jocs Olímpics. "Hi ha hagut molt diàleg amb tot el món del futbol", ha deixat clar el seleccionador espanyol Santi Denia en roda de premsa, qui també ha afirmat: "la nostra idea és esperar a Fermín i Baena per disputar els Jocs, esperem que tornin amb la medalla d'or". Fermín i Baena estan disputant actualment l'Eurocopa i, per tant, encara no se sap quan acabarà la seva concentració amb la selecció absoluta.

Però què en diu el Barça, de tot plegat? El club blaugrana volia evitar, a tota costa, que els seus futbolistes fessin el doblet i juguessin l'Eurocopa i els Jocs Olímpics, tal i com va afirmar Deco, el director esportiu, fa uns mesos al 'Què t'hi Jugues!', qui va dir: "com a club no volem que això passi, no podem tenir un jugador que vagi a l'Eurocopa i als Jocs, no ens agradaria que passés això". A més, Deco també va deixar clar que la RFEF sabia que el Barça no volia que cap dels seus jugadors repetís i disputés Eurocopa i Jocs Olímpics.

Un cop s'ha fet oficial aquesta convocatòria de Fermín López el FC Barcelona remarca que va demanar d'evitar doblets, que un cop s'ha produït la convocatòria de Fermín López, la 'Ley del Deporte' és molt clara i que, per tant, no s'han de buscar tres peus al gat. Així doncs, el Barça creu, una mica, que això és el que hi ha. Així doncs, el Barça, de la veu de Deco, deia que no es podien encadenar les dues competicions, que la RFEF sabia la seva idea, però ara la RFEF no ha atès aquesta petició del club blaugrana.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00