Sociedad

Més talls al passeig marítim de Cambrils per combatre el top-manta

Els veïns creuen que no n'hi ha prou i reclamen mesures més contundents

El primer tall es va fer al mes de maig / ARIADNA ESCODA

Cambrils

L'ajuntament de Cambrils repetirà els talls al passeig marítim per combatre el fenòmen del top-manta. En les properes setmanes es tornarà a impedir el pas al límit amb el terme municipal de Salou, una mesura temporal que duran a terme durant unes dies tant agents de policia com de Mossos. Ja es va fer al maig i segons l'alcalde, Alfredo Clua, funciona, ja que ara hi ha la meitat de manters: "la superfície ocupada per la venda il·legal era de més d'un kilòmetre i ara s'ha reduït a un terç, sinònim que s'ha rebaixat molt la pressió. Ara bé, continuarem fent mesures per erradicar-lo definitivament".

Una ciclista baixa de la bicicleta en un dels punts on el passeig marítim de Cambrils ha estat tallat al trànsit per combatre el top manta

Una ciclista baixa de la bicicleta en un dels punts on el passeig marítim de Cambrils ha estat tallat al trànsit per combatre el top manta / ARIADNA ESCODA

L'opinió al carrer

Els veïns reclamen mesures encara més contundents i permanents, que no siguin accions puntuals. Estan recollint firmes i es manifestaran properament, ja que consideren que "no n'hi ha prou". Segons el president de l'associació de veïns del Cap Sant Pere, Antonio Sánchez, "portem 25 anys patint el top-manta, que afecta no només el comerç de la zona, sinó també al turisme i la convivència". Pel que fa als botiguers del voltant, n'hi ha que entenen aquest tipus de dispositiu policial, però també s'acumulen les queixes perquè "allunya els turistes i ens afecta directament a les vendes", segons explica la propietària d'un negoci proper.

Accions conjuntes amb Salou

Afegeixen que cal més coordinació amb el consistori salouenc, ja que molts es desplacen des d'allà fins al municipi veí.

Eva Hidalgo

Eva Hidalgo

Periodista a SER Tarragona - Ràdio Reus i apassionada de l'ofici d'explicar històries.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00