Sociedad

El Landfest, que fusiona oci, música i gastronomia, arriba al Camp de Tarragona

El festival de música itinerant arriba a la Pobla de l’11 al 14 de juliol i continuarà recorrent el Camp de Tarragona aquest estiu

El Landfest arriba a la Pobla de Mafumet / cedida

Tarragona

El Landfest aixeca el teló a la Pobla de Montornès de l’11 al 14 de juliol. La primera edició d’aquest festival se celebrarà a Mas Soler, a la urbanització el Castell, un espai que acollirà la música, eix vertebrador de l’esdeveniment, però també oci, cultura, gastronomia, espectacles, un market de productes artesans i tardeos.

Adrià Ortega i “Los 40 on tour” donaran el tret de sortida al Landfest que començarà dijous a les 18h i s’allargarà fins a la 1h com cada nit. “Planas i el son de Cuba”, un espectacle de música llatina, “Toxic Radio”, una banda de versions Pop Rock, la música de “Byron Quimbita”, la banda “Los Buenos tiempos” o el guitarrista Alejandro Rod seran alguns dels protagonistes de les quatre nits.

A més a més, cada dia de les 18h a les 22h, hi haurà una zona infantil amb activitats com tallers, conta-contes, circ, per a entretenir a la canalla. També una zona gastronòmica que inclourà food trucks amb menjar de tota mena i un market d’artesania. Per als majors de 18 anys hi haurà una zona de tardeo amb DJs.

Francesc Larios, alcalde del municipi, ha explicat que Mas Soler es convertirà en un “espai festiu i familiar”. El Landfest continuarà recorrent la geografia del Camp de Tarragona; del 24 al 28 de juliol s’aturarà al Nàstic; del 8 a l’11 d’agost a Roda de Berà; i del 14 al 18 d’agost a l’Ametlla de Mar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00