Sociedad

Beret i Mar Lucas, alguns dels protagonistes de LOS40 Summer Live 2024 a l’Hospitalet de l’Infant

Aquest estiu la gira urban pop torna a l’Hospitalet el 28 de juliol

Presentació del concert

Tarragona

El Port Esportiu de l’Hospitalet serà la nova localització que acollirà LOS40 Summer Live 2024. La cinquena edició se celebrarà a prop del mar, un espai més ampli per rebre el camió-escenari on actuaran els artistes, enguany 8 metres més gran, amb més pantalles led, més il·luminació i amb una millora de la sonorització.

Beret és el cap de cartell d’aquest estiu, que juntament amb Mar Lucas, Recycled J, Walls, Soge Culebra, J Francis, Malva, Elio Leiros, Almácor, Suzete,, Dani6ix & Izzkid, Adrein Broadway y Will.X.O. & Ceaxe, ompliran el port de música a partir de les 22:30h. L'espectacle té una durada aproximada de 3h i l'entrada és gratuïta. Els artistes actuaran continuadament i entremig de les actuacions sonarà música de LOS40 per a animar al públic.

La gira, que recorrerà tota Espanya, va començar el 9 de juliol a Càceres i s’acabarà el 8 d’agost a Culleredo, passant pel Camp de Tarragona. Assumpció Castellví, alcaldessa del Municipi celebra que "és un festival que potencia i genera l’activitat econòmica". Elidia López, regidora de cultura, explica que la gira "atrau a molta població turística a la vegada que atén els veïns de la zona"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00