Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Jordi Font: "Lamine ha trencat totes les prediccions i s'està convertint en un nen prodigi"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb qui va ser el primer entrenador al Barça del de Rocafonda i de Dani Olmo

Jordi Font: "Lamine ha trencat totes les prediccións i s'està convertint en un nen prodigi"

Jordi Font: "Lamine ha trencat totes les prediccións i s'està convertint en un nen prodigi"

06:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720612606209/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Lamine Yamal i Dani Olmo són les grans estrelles de la selecció espanyola en aquesta Eurocopa. L'equip entrenat per De la Fuente ja és a la final del màxim torneig continental de seleccions, i hi és gràcies als gols de les dues perles sortides de la Masia que, amb trajectòries molt diferents al llarg de les seves carreres com a futbolistes s'han convertit en peces clau pel seleccionador.

Pel 'Què t'hi jugues!' ha passat Jordi Font, que va ser la primera persona que va entrenar Lamine Yamal i Dani Olmo al Barça, assegura que segurament el de Rocafonda és el jugador més especial que ha dirigit, tot i que quan són tan petits és molt complicat de preveure. Diu Font que se'ls veu que tenen un talent especial, que són el típic nen que tothom veu claríssim quan mira un partit d'aquesta edat que són diferents, però "després el camí és molt llarg i són ells, bàsicament, els que han de fer aquest camí seu i intentar aprendre molt, intentar escoltar molt, intentar treure tot el talent que tenen i després ja amb condicionants externs que han d'ajudar".

Sobre el fet que la Masia i l'escola del Barça siguin el motor de les millors èpoques de la selecció espanyola, assegura Font que és un indicador que s'estan fent les coses bé i que la seva feina dona fruits. Afirma l'exentrenador de Lamine i Olmo que el que ells intenten fer és no només bones persones, també bons jugadors i jugadors intel·ligents, capaços de viure en aquest món professional fent allò que millors saben fer, adaptant-se a diferents estils de futbol. Tot i això, explica que clar, "quan els poses en essència amb un estil de possessió, amb un estil de futbol ofensiu, amb un estil d'anar a buscar el rival a dalt, perquè aquests jugadors són els ideals perquè han viscut tota la seva etapa formativa amb aquesta filosofia".

Ell va tenir els dos jugadors que ahir van ser protagonistes, i explicar que és molt emocionant perquè "sempre guardes molt bon record de tots els jugadors, i fins i tot ara la feina és seguir-los a tots en les diferents lligues professionals i diferents equips que van jugant". Tot i això, quan s'ajunten a la selecció i són tan decisius el seu sentiment és de felicitat, sobretot per ells, perquè són qui s'ho ha treballat amb dos camins completament diferents. Dani Olmo va haver de marxar i de treballar-s'ho molt, arriscant amb la seva anada a Zagreb, però assegura que "Lamine ha trencat totes les prediccions, tots els registres, i la veritat és que s'està convertint en un nen prodigi".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00