Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Sergi Fernández: "Des que estava a la incubadora, els meus pares ja em van posar dins un peluix del Barça"

Al 'Què t'hi jugues!' ens ha visitat el jove amb dèficit parcial de merosina, conegut com el "rei de la Ciutat Esportiva"

Sergi Fernández: "Des que estava a la incubadora, els meus pares ja em van posar dins un peluix del Barça"

Sergi Fernández: "Des que estava a la incubadora, els meus pares ja em van posar dins un peluix del Barça"

12:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720785852719/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Tots els periodistes que fan guàrdies a la Ciutat Esportiva del Barça coneixen el Sergi Fernández, però no coneixen la seva història. El Sergi té una patologia anomenada distròfia muscular congènita, provocada per un dèficit parcial de merosina en el seu organisme. Per això, es mou arreu amb una cadira de rodes elèctrica.

Algunes de les passions del Sergi són el disseny gràfic, fer vídeos a Tik Tok (@sergifp7), Twitch i YouTube (El canal del Chacho)... però la més important per a ell és el Barça. Des de que va néixer -prematur de sis mesos- i era a l'incubadora, que els seus pares li van transmetre la passió per el club blaugrana. Per això, segueix el dia a dia del Barça i dels seus jugadors, de totes les seccions, des de fa més de deu anys. I molts d'ells li fan obsequis per agraïr-li el seu suport diari.

Pedri González, el migcampista del primer equip del Barça, el coneix personalment, i, sempre que pot, s'atura per saludar-lo. El Sergi comenta que fa poc va portar-li un regal a casa seva, i el canari cada cop que el veu li agraeix la samarreta que li va regalar, que se l'ha posat sovint.

També va tenir un episodi especial amb Martin Braithwaite, quan encara era jugador del Barça. El davanter danès li va regalar una samarreta del Barça dedicada, i forma part de la col·lecció de més de trenta samarretes que el Sergi té a casa seva.

El Sergi també és conegut com a "Pilluco", el seu sobrenom en el món de la boxa. El Sergi és el primer boxejador espanyol en fer un combat de boxa i arts marcials mixtes adaptades. Tot un repte que motiva el Sergi a seguir lluitant.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00