Sociedad

Quatre dels 47 ferits en l’accident de l’autobús a Tordera segueixen en estat greu

El conductor ja té l’alta i queden cinc persones ingressades amb ferides lleus

PINEDA DE MAR (BARCELONA), 16/07/2024.- Tres personas han resultado heridas críticas y una grave en el accidente de un autocar de trabajadores del grupo Inditex que ha volcado este martes a la entrada de un túnel de la C-32, a la altura de Pineda (Barcelona), donde los equipos de emergencias han asistido a un total de 52 pasajeros. Según ha informado el Sistema de Emergencias Médicas (SEM), los tres heridos críticos han sido evacuados en helicópteros medicalizados a los hospitales Vall d'Hebron de Barcelona, Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona) y Josep Trueta de Girona. Según el SEM, otra persona ha resultado herida grave y ha sido evacuada al Hospital de Blanes (Girona). Asimismo, otras cuatro personas han sufrido lesiones menos graves y han sido evacuadas una al Hospital de Blanes (Girona) y tres al centro de urgencias de atención primaria de Mataró (Barcelona).-EFE/ David Borrat / David Borrat (EFE)

Barcelona

Mentre continua la recerca per a determinar les causes concretes de l'accident d'un autobús ahir a la C-32, a Pineda de Mar, hi ha 4 persones encara ingressades en diferents hospitals, la més greu una jove de 28 anys que es troba a l'Hospital Vall d'Hebron amb una lesió medul·lar greu.

A l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona ha ingressat un home de 40 anys i una dona de la mateixa edat. I en el Josep Trueta de Girona hi ha un jove de 28 anys. Tots tenen greu pronòstic. El conductor de l'autobús ja ha rebut l'alta.

De la resta de persones que van ser ingressades en un primer moment, han estat donats d'alta 11 pacients. Queda una persona en observació amb risc vital lleu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00