EsplaixEsplaix
Humor

Andreu Buenafuente: "Els programes són un lloc per quedar-s'hi a viure"

El còmic visita l'Esplaix, el magazín dels migdies a SER Catalunya

Esplaix (23/07/2024)

Esplaix (23/07/2024)

55:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_esplaix_20240723_130451_140000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El presentador de l'Esplaix, Jordi Cartañá, va convidar a una de les grans personalitats d'aquesta casa a fer un repàs dels seus inicis a Ràdio Reus -ràdio que els va veure néixer a tots dos- i Ràdio Salou abans de la seva arribada a Ràdio Barcelona. Una carrera que va començar heretant un programa de migdies, 'El pot de la ràdio', que va ser la llavor del que després es va convertir en El Terrat.

L'afecte i el respecte que l'Andreu té per les ones ho descriu dient: "la ràdio té un punt de confiança i de deixar fer que no tenen altres mitjans. Aquesta confiança ha permès que es formessin molts professionals". I no li falta raó.

Va donar les seves primeres passes al 'Ferragost', un programa experimental que va presentar el còmic. Ens ho ha explicat així:

L'humorista ha aprofitat per donar la seva interessant opinió respecte a la fusió de la ràdio, el vídeo i les xarxes socials: "trossejar la ràdio amb vídeos com eina de màrqueting és esgotador. Quan acabi la bogeria dels continguts curts, la ràdio seguirà". També ha exaltat les grans possibilitats dels nous programes de ràdio i pòdcast i la mancança de reconeixement i promoció que tenen.

Ens ha explicat també el seu pròxim projecte compartit amb la Sílvia Abril, actriu, còmica i parella de l'Andreu, titulat 'El Tenoriu'. Una reinterpretació de 'Don Juan Tenorio' en vers i amb to de comèdia recuperat de l'obra de la Mary Santpere i el Joan Capri.

Compaginant-lo amb ràdio i televisió, la funció l'estrenaran al novembre al Teatre Poliorama, i ja es poden adquirir les entrades.

L'entrevista ha culminat amb una nova versió del Marc Tarrida pel personatge de 'Don Andreu Tenorio'. Aquesta ha sigut l'escena:

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00