Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Hansi Flick: "Només compten els resultats, res més, però estem convençuts que podem fer-ho"

En la presentació del tècnic alemany a l'Auditori 1899, el nou entrenador del Barça ha valorat com està l'equip en aquesta pretemporada

BARCELONA, 25/07/2024.- El presidente del FC Barcelona, Joan Laporta (i), junto a Hansi Flick, nuevo entrenador alemán del FC Barcelona cuyo fichaje fue anunciado hace casi dos meses y que ya lleva días trabajando con la primera plantilla, durante su presentación este jueves en un acto celebrado en el Auditorio 1899, en Barcelona. EFE/ Alberto Estévez / Alberto Estevez (EFE)

Barcelona

Les primeres paraules de Hansi Flick en la seva presentació com a nou entrenador del Barça han estat ben clares. "El Barça és un club increïble. Tothom ajuda i ens mostra respecte. Ho percebo també als carrers." Ras i curt. Flick ha vingut a un "gran club, a guanyar títols." L'alemany també ha afirmat que es centrarà com a tècnic blaugrana en "portar els jugadors de La Masia a un nivell superior."

"En aquest club es fa un treball fantàstic amb els joves. He pogut veure com juguen, com treballen intensament... En el camp saben exactament en quina posició han de situar-se i, quan toquen la pilota, saben molt, però que molt bé, què han de fer amb ella", ha volgut destacar l'alemany.

Per al nou entrenador del Barça, molts d'aquests joves tindran un lloc en el primer equip, tot i que ha afegit que, evidentment, encara han de millorar "perquè no estan al màxim nivell", i que el seu treball com a tècnic serà "fer-los evolucionar".

En la seva presentació, el tècnic alemany també ha explicat com vol que sigui l'estil del seu equip, i assegura que no és gaire llunyà al de Guardiola o Cruyff. Flick ha assegurat que vol un "equip actiu, que demostri amb la pilota i sense la pilota, decidint el ritme del partit. Amb 4-3-3, 4-2-3-1, tant me fa. Vull que la gent vegi que ho donen tot, i es reflecteixi al terreny de joc."

També ha volgut valorar si amb la plantilla que té ara mateix, el Barça és candidat a guanyar la Champions, però l'alemany ha dit que ho veurà d'aquí unes setmanes. "De moment, cal competir en la Lliga, una competició molt important." Dins el projecte esportiu, delega funcions a Deco de cara els possibles fitxatges, però ha confirmat que Frenkie de Jong és un jugador intocable per a ell i el seu staff tècnic. "Així ho ha demostrat en tots aquests anys", afirma Flick.

I és que el nascut a Heidelberg tenia molt clar que sortir de la seva zona de confort només seria per a venir aquí. "Quan tenia la botiga desports a Bammental, vaig ser convidat per Nike a un partit al Camp Nou. Immediatament, vaig dir que un dia volia seure a aquesta banqueta." Al final, "ells mhan seleccionat, per mi és un dels grans clubs, i si vols guanyar títols, només els pots guanyar amb equips grans".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00