Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Pedro Dólera: "Si pogués m'enduria Casadó i Bernal a l'Olot"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la victòria del Barça per 1-0 davant la UE Olot amb l'entrenador de l'equip olotí

Pedro Dólera: "Si pogués m'enduria Casadó i Bernal per l'Olot"

Pedro Dólera: "Si pogués m'enduria Casadó i Bernal per l'Olot"

08:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1721996311524/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça es va estrenar a la pretemporada contra la UE Olot amb victòria per 1-0 gràcies a un gol solitari de Pablo Torre. Aquest partit es va jugar a porta tancada a la ciutat esportiva Joan Gamper, però pel 'Què t'hi Jugues!' ha passat l'entrenador del conjunt olotí, Pedro Dólera, per explicar-nos quines han estat les primeres sensacions de l'equip d'Hansi Flick.

Explica Dólera que Flick va veure el partit "bastant tranquil a la banqueta" i que creu que estava més observant que dirigint, però que sobretot feia incís en la pressió: "des de fora poc van influir, però sí que, sobretot, influïen en el tema de la pressió, que va endavant, i de la pressió després de pèrdua. Ofensivament, però, diu l'entrenador de l'Olot que va veure un Barça "com el de sempre": un equip que mou la pilota ràpidament i que això no ha canviat.

Els millors jugadors del partit, per Pedro Dólera, van ser Marc Casadó i Marc Bernal. De fet, assegura que, si pogués, s'enduria els dos jugadors del Barça Atlètic per l'Olot, perquè insisteix en el fet que estan per sobre que els Riqui Puig i Collado contra qui també va jugar quan encara eren jugadors del filial. A Casadó, a més, el compara amb Kimmich: "crec que és un jugador que et pot jugar a la dreta, de lateral, de pivot i de mitja punta, que és dinàmic i que entèn el futbol del Barça com ningú". Pel que fa a Bernal, li sembla un "jugador espectacular, que amb 1,90 m és una bèstia amb una qualitat increïble".

L'Olot ja va jugar un amistós contra el Girona el dimecres 17 de juliol i van empatar a un. L'entrenador olotí creu que jugar contra dos equips de Champions és un esforç i un sacrifici important, però també un privilegi: "al final, la il·lusió mou muntanyes, i aquests dies hem estat un equip ordenat que ha tingut la pilota quan ha pogut". Tot i això, reconeix que contra el Barça els va costar més, sobretot durant la segona meitat, en què els de Flick "van imprimir un ritme, no només amb la pilota, que no deixaven respirar, pressionant pràcticament a l'àrea rival".

Pel que fa a la temporada del seu equip, que disputarà a segona RFEF, explica Dólera que han canviat diversos jugadors per fer una plantilla més competitiva, perquè el seu objectiu és salvar la categoria, sobretot en una temporada tan llarga en què han de combinar la lliga amb la Copa del Rei i la Copa Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00