Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Què sabem de l'arribada del Barça als Estats Units?

Al 'Què t'hi jugues!' connectem amb Santi Ovalle, que ens porta l'última hora des d'Orlando, en la concentració del FC Barcelona

Què sabem de l'arribada del Barça a als Estats Units?

Què sabem de l'arribada del Barça a als Estats Units?

08:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1722254566808/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Santi Ovalle, l'enviat especial de la Cadena SER als Estats Units per la gira del FC Barcelona, ens porta les claus d'aquesta arribada del club blaugrana a l'hotel Alfond INN d'Orlando, on també hi ha una cinquantena d'aficionats a les portes d'aquest l'hotel de l'expedició blaugrana, esperant-los amb expectació.

Ovalle explica que "és una gira amb molt poca representació de directius. Només hi són Joan Laporta, Miquel Camps, Xavi Puig, Joan Solé i Ferran Olivé, a més d'alguns executius, com Bojan Krkić i Enric Masip en l'àrea esportiva."

Qui no hi és tampoc és Deco, que s'ha quedat a Barcelona per acabar de tancar les operacions de Nico Williams i Dani Olmo. "Estava previst que el portuguès viatgés, però encara està pendent de la resposta de Nico Williams, que encara no ha arribat. Des del club esperaven aquesta resposta ja la setmana passada, així que esperen que no es demori gaire. Encara està enlaire si Deco podrà viatjar cap als Estats Units, penden d'aquestes operacions", comenta Ovalle als micròfons del 'Què t'hi jugues!'.

Raphinha i Gundogan s'incorporen avui als entrenaments. Santi Ovalle confirma que "el brasiler arriba directe des dels Estats Units, amb ganes de contentar i convèncer Hansi Flick, per no sortir del Barça, després dels rumors sobre la necessitat de la seva sortida si arriben Olmo i Nico." Gundogan també ha arribat ja a l'hotel de concentració, i a dos quarts de quatre de la tarda i dotze de la nit, hora catalana, entrenarà juntament amb els seus companys en la doble sessió programada pel tècnic alemany i el seu staff.

La matinada de dimarts a dimecres hi haurà el Manchester City-Barça, el primer partit dels blaugranes als Estats Units, i el segon de la pretemporada. En la prèvia, parlarà Pep Guardiola, a partir de les dotze de la nit, en directe a El Larguero. També ho farà el davanter del City, Jack Grealish. I del Barça parlarà Robert Lewandowski. "El polonès serà el primer futbolista a parlar aquesta nova temporada, després d'un estiu on el passat entrenador, Xavi Hernández, el volia fora, i el des del club van apostar per ell, fent fora el de Terrassa", confirma Santi Ovalle des de l'Alfond INN d'Orlando.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00