Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça vol a Pau Víctor al primer equip

El club compta amb ell per aquesta temporada, tot i que encara està a l'espera de tenir marge salarial

FC Barcelona

Barcelona

El Barça vol que Pau Víctor es quedi al primer equip aquesta temporada. La decisió és prèvia als dos grans partits que ha disputat a la pretemporada, tot i que a l'expedició culer a Nova York estan alucinant amb el davanter recent fitxat del Girona.

La de Pau Víctor és la única incorporació que ha fet el conjunt blaugrana fins el moment i fonts de l'expedició d'Estats Units donen per fet que el de Sant Cugat serà jugador de la primera plantilla del Barça aquesta temporada.

El jugador està a l'espera, com tota la plantilla, de la capacitat d'inscripció del club. Però la seva baixa fitxa i amortització provoca que sigui una inscripció, a priori, assumible. Si l'última setmana de mercat no s'ha solucionat l'assumpte de les inscripcions, s'avaluarà a final de mercat.

Abans de fitxar pel Barça va tenir ofertes de diversos equips d'Espanya i d'Europa. La temporada passada va jugar cedit al Barça Atlètic i el Barça ha pagat 2'9 milions d'euros per ell al Girona. El conjunt gironí s'ha reservat un % de futura venda que comença en 50% i acaba al 30% al cap dels anys.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00