Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"És capaç de marcar gols de totes les maneres"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Javi Martínez, entrenador del Junior FC que va formar a Pau Víctor durant l'etapa prebenjamí, aleví i infantil

"És capaç de marcar gols de totes les maneres"

"És capaç de marcar gols de totes les maneres"

09:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1722860539611/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Pau Víctor està sent una de les revelacions de la pretemporada i ja suma tres gols en dos partits. A més, es va coronar l'MVP de tots dos després de la seva gran actuació contra el Manchester City i el seu doblet contra el Reial Madrid. Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Javi Martínez, entrenador del Junior FC que va formar al davanter de Sant Cugat durant l'etapa prebenjamí, aleví i infantil.

A Martínez no li sobta el rendiment de Pau Víctor durant la pretemporada: "Sempre va ser un jugador amb molt talent, però sí que em sorprèn en positiu que arribi fins on ha arribat. No em sobta perquè era un jugador molt talentós i per arribar on ha arribat ha hagut de treballar molt, i m'alegra".

El seu exentrenador destaca les seves millors virtuts: "Era un jugador que sempre destacava, des de prebenjamí ja era un dels millors jugadors de l'equip. Molt creatiu a nivell ofensiu, molt disciplinat i treballador. Durant l'etapa formativa, personalment se l'ha de tractar com un més, no se l'ha de donar més galons perquè la resta de l'equip es veu perjudicat. Al Pau ja el trucaven des de ben petit i no va marxar fins que va ser cadet. No ha estat una família que ha buscat rendiment immediat. L'èxit i el rendiment se l'han trobat pel bon treball que han fet".

L'entrenador del Junior FC valora la seva presència al primer equip blaugrana: "Crec que hauria de tenir minuts perquè està millor que jugadors que formen part de la plantilla del primer equip. Té dues grans virtuts: pot jugar perfectament de segon davanter proporcionant pilotes als extrems o a Lewandowski, i a més, després de la temporada anterior, ha guanyat molt gol. Sembla que és capaç de marcar gols de totes les maneres".

També destaca allò que va aportar-li a la seva formació: "L'èxit és totalment seu i de la família, però et sents orgullós perquè és un noi molt humil i sempre s'agraeix. Al club no busquem un rendiment immediat i vaig aportar-li ganes de tenir la pilota i de potenciar les seves virtuts. Que se la quedés i que gaudís d'aquesta motivació per jugar a futbol".

Sobre la pressió de rendir al Barça, Martínez no dubta de la seva preparació mental: "És un noi que ha rebut bons estudis, bon acompanyament i, per tant, està preparat per assumir aquesta fase. Quan se li ha posat la prova davant, ha rendit. Això vol dir que mentalment està preparat. De vegades no cal haver jugat a un gran club europeu per estar preparat per estar al primer equip del Barça. Busquets estava al 'B' i va rendir immediatament. El cas del Pau és similar perquè l'última temporada l'ha jugat al filial i ara veiem que mentalment pot estar preparat".

Finalment, valora que el Girona no hagi comptat amb ell: "Encaixaria al perfil del Girona perquè és un equip que li agrada tenir la possessió de la pilota. Si pot jugar al Barça, pot jugar al Girona perquè l'estil de joc que els dos equips practiquen és molt similar".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00