Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça troba inversor per substituir Libero

El club té previst signar aquest dimarts una primera injecció de 40 milions, corresponent a l'impagament del fons alemany Libero pel 10% de les accions de Barça Studios

El Barça troba inversor per substituir Libero

El Barça troba inversor per substituir Libero

02:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1722943376302/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça té previst signar, aquest dimarts 6 d'agost, el substitut que assumirà els impagaments del fons alemany Libero Football Finance per la compra del 10% de les accions de l'empresa Bridgeburg Invest, la gestora de Barça Studios. Segons ha pogut saber el 'Què t'hi Jugues', després de mesos d'espera i de dos impagaments (40 milions el mes d'octubre i 60 aquest juny passat), serà un patrocinador del mateix club qui ha decidit invertir en el projecte.

Aquest dimarts s'espera que el club signi els primers 40 milions d'euros de l'impagament, que serviran per començar a desbloquejar part del límit salarial a hores d'ara bloquejat per la Lliga. Un punt important per poder afrontar operacions de mercat en aquesta finestra d'estiu, en un moment -precisament- en el qual només queda el mes d'agost per fitxar i inscriure futbolistes.

Segons la informació, a finals d'estiu es produirà la segona injecció de diners corresponents al segon tram del deute de Libero, els 60 milions que havia d'aportar durant el mes de juny i que ja no tenia intenció d'ingressar abans d'acabar l'any 2024, tal i com va avançar el 'Què t'hi Jugues' el novembre passat. Amb aquest acord, el Barça pot començar a respirar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00