Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Pau Víctor és el millor jugador de la pretemporada"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Jofre Mateu per analitzar el partit contra l'AC Milan i fer balanç de la gira dels Estats Units

"Pau Victor és el millor jugador de la pretemporada"

"Pau Victor és el millor jugador de la pretemporada"

06:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1723029991771/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Dos empats i una victòria és el saldo de la gira de pretemporada del Barça pels Estats Units, després d'empatar 2-2 amb l'AC Milan. El conjunt blaugrana va aconseguir igualar el marcador gràcies a un doblet de Robert Lewandowski i finalment va caure a la tanda de penals per 3 gols a 4. El Barça marxa dels Estats Units amb un empat contra el Manchester City (2-2), una victòria contra el Reial Madrid (1-2) i un darrer empat contra el Milan (2-2). Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Jofre Mateu per analitzar el partit i fer balanç de la gira de pretemporada.

Jofre Mateu fa una valoració positiva de la gira: "Les pretemporades són complicades, però es veu un equip que va agafant conceptes, creixent en intensitat i és molt aviat, però ho estic agafant amb optimisme. L'energia dels joves fa molt, però veig molta intenció amb pilota".

L'exfutbolista és optimista amb l'extrem brasiler al perfil esquerre: "Em va agradar molt Raphinha des de la banda esquerra. Ja era hora que veiés que amb Lamine a la dreta ell havia d'anar a l'altra banda".

També valora les condicions de Casadó: "Físicament és un portent. Ahir va estar més a prop del seu hàbitat natural, de la zona del pivot. Els entrenadors ho veuen i li treuen profit. Està fent números per tenir-lo en consideració. Manté la càrrega i ajuda molt que els partits se sostinguin".

Amb relació a la zona ofensiva, destaca la pretemporada de Pau Víctor i l'últim partit de Lewandowski: "Pau Víctor és un jugador no només golejador, sinó que interpreta bé el joc. És cert que en un context per convèncer a l'entrenador del primer equip, fas esforços defensius per sobre del que et toca. Va marcar, però li van anul·lar i va assistir a Lewandowski amb el seu punt de complexitat. Pau Víctor és el millor jugador de la pretemporada. A Lewandowski li vaig veure més coses que a l'anterior partit. Va perdre menys pilotes. També és cert que, quan un davanter marca, se n'oblida de fer altres coses perquè compenses amb els gols. M'ha agradat molt la imatge de la conversa entre ell i Flick, que parla molt bé de tots dos i de la relació de complicitat que tenen".

A més, ha parlat de la posició de Mika Faye al lateral esquerre: "Ho he vist com un pedaç d'un dia. No està per sobre de la resta. Entre Álex Valle i Mika Faye, em quedo amb Álex Valle. Mika és un central potent que té condicions, però si no és central per cobrir segons quines baixes, no em convenç".

Finalment, de cara al trofeu Joan Gamper, creu que cal convèncer pel primer partit de lliga: "El Gamper sempre és motiu per engrescar a la gent i, si la cosa ja ha anat prou bé a la gira, al Gamper hem de fer un saltet perquè dissabte la gent encari el partit amb somriures".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00