Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El Barça, ara mateix, necessita energia per sobre de futbol i Casadó i Bernal te la donen"

Jofre Mateu passa pel 'Què t'hi jugues!' per analitzar l'actualitat de l'equip de Flick

"El Barça, ara mateix, necessita energia per sobre de futbol i Casadó i Bernal te la donen"

"El Barça, ara mateix, necessita energia per sobre de futbol i Casadó i Bernal te la donen"

08:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1723722631773/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Dissabte el FC Barcelona s'estrena a la lliga contra el València. A partir de les 21:30, a Mestalla, els d'Hansi Flick debutaran en competició oficial després de la derrota contra el Mònaco al Gamper. Al 'Què t'hi jugues!' analitzem l'actualitat del Barça amb el Jofre Mateu.

Jofre creu que seria una molt bona notícia el Barça fitxés Nico Williams, perquè és un jugador desequilibrant i el Barça "ara mateix va poc sobrat d'això". En la seva opinió, el petit dels Williams endreça l'equip quant a estructura, perquè això fa que els dos perfils siguin similars a cada banda i el rival no s'ha de centrar només en Lamine Yamal. A més, és un "petardàs" a nivell de màrqueting, perquè és un jugador cridat a vendre molt.

Mateu creu que, en el partit contra el Mònaco, es va notar molt la càrrega d'entrenaments i la diferència física. Tot i això, diu que la derrota és una molt bona notícia, perquè ha fet obrir els ulls perquè "pensàvem que amb Casadó i Bernal aspiraríem a guanyar títols", i que l'equip ha de ser conscient que hi ha molt camí per recórrer encara si vol ser competitiu.

Així i tot, opina que contra el València jugaran els dos migcampistes de La Masia perquè "tampoc hi ha moltes més opcions". A més, no descarta que també jugui Pablo Torre, perquè creu que ha estat el millor dels tres i que Gündogan no està encara per competir a bon nivell. "Crec que s'ho han guanyat, que estan bé i l'equip ara mateix, per sobre de futbol, necessita energia i ells te la donen", explica Jofre Mateu.

Quant a la capitania de Ter Stegen, li sembla el millor de tots els que podia tenir el Barça, fins i tot millorant els capitans dels darrers anys, en què era gent que feia molts anys que estava al club, amb molts galons. Ara el club, en el moment en què està, necessita algú que parli si ha de dir alguna cosa, i Ter Stegen, "per cultura i per la seva manera de fer, està demostrant que ho fa".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00