Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!

Valencia CF 1 - 2 FC Barcelona: L'era Flick comença amb victòria gràcies a Lewandowski

Un doblet del polonès culmina la remuntada blaugrana després que Hugo Duro avancés els de Baraja

02:47

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1723930849338/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

FINAL, FINAL, FINAAAL A MESTALLA! EL BARÇA DEBUTA AMB VICTÒRIA A LA LLIGA! Els de Flick han remuntat el gol inicial d'Hugo Duro amb dos gols de Lewandowski i s'emporten els tres punts de Mestalla. Comença amb victòria l'era Flick!

MINUT 93. Arribada perillosa del Barça. Roba la pilota Pau Víctor i centra per a Lewandowski. L'envia als núvols el polonès!

MINUT 90. Hi haurà 6 minuts d'afegit. De moment, el Barça controla bé el partit i el conjunt local ha tingut poques ocasions per posar l'empat al marcador!

MINUT 85. Canvis al Barça i al València. Flick fa debutar a Pau Víctor i treu a Lamine Yamal. El València també fa un altre canvi: marxa Javi Guerra i entra Guillamón

MINUT 84. Ho segueix provant el Barça, xut ras de Pedri des de fora de l'àrea que marxa per l'esquerra de la porteria de Mamardashvili!

MINUT 80. Targeta groga per Koundé. El francès ha anat a la disputa amb Thierry Correia i ha vist l'amonestació després de xocar amb ell!

MINUT 76. Pausa d'hidratació a Mestalla. Aprofita Baraja per fer nous canvis: marxen Rafa Mir i Jesús Vázquez; entren Martín Tejón i David Otorbi

MINUT 72. Bona conducció de Lamine per la banda dreta, que fa la pasada a Pedri a la frontal de l'àrea. No ha pogut xutar el canari!

MINUT 70. Nou canvi al Barça. Marxa Marc Bernal i entra Eric García, que es sitúa al pivot!

MINUT 68. Targeta groga per Christensen. El central danès fa una falta a Hugo Duro al mig del camp i veu la targeta en la seva primera acció del partit.

MINUT 65. DOBLE CANVI AL VALÈNCIA. Mou la banqueta Rubén Baraja. Marxen Almeida i Diego López; entren Dani Gómez i Foulquier

MINUT 62. TRIPLE CANVI AL BARÇA!! Marxen Cubarsí, Balde i Ferran; entren Christensen, Gerard Martín i Pedri

MINUT 59. Lesió de Balde. El lateral esquerre ha sentit una punxada al quadríceps i no podrà seguir. El substituirà Gerard Martín

MINUT 57. Nova arribada perillosa del Barça. Ferran arriba sol dins de l'àrea però defineix massa centrat. Atura Mamardashvili!

MINUT 55. Falta de Cubarsí sobre Hugo Duro al mig del camp. Mestalla demana la segona groga pel central blaugrana. Després de les protestes, Baraja veu la groga!

MINUT 48. GOOOOOOOOL DEL BARÇA! GOOOOL DE LEWANDOWSKI! Gran llançament de Lewandowski a l'escaire dreta. Mamardashvili no ha pogut fer res per aturar-ho! S'avança el Barça a Mestalla, València 1-2 Barça!

MINUT 46. PENAL PEL BARÇA!! L'àrbitre assenyala penal desprès d'una puntada de Mosquera a Raphinha. Lewandowski buscarà posar per davant al Barça des dels 11 metres!

ARREEEEEENCA LA SEGONA PART A MESTALLA!!

DESCANS A L'ESTADI DE MESTALLA!

MINUT 51. GOOOOOOOOL DE LEWANDOSWKII! GOOOOOOL DEL BARÇA!!! Centrada passada per la banda esquerra que li cau a Lamine perquè la torni a posar dins de l'àrea petita i el davanter només l'ha d'empènyer per posar l'empat.

MINUT 49. Errada de Ter Stegen que regala la pilota i la centrada li cau a Hugo Duro perquè finalitzi sol, però Cubarsí la treu sota pals.

MINUT 48. L'ha tingut el Barça! Centrada per banda esquerra que li cau a Casadó al punt de penal, però Yarek la treu sota pals. Cubarsí fa falta per tallar la contra i l'àrbitre li treu targeta.

MINUT 45. Cinc minuts d'afegit.

MINUT 44. Gol del València, gol d'Hugo Duro. Bicicleta i molt bona centrada per banda esquerra de Diego López i el davanter remata de cap sol davant de Ter Stegen.

MINUT 41. Quina ocasió més clara ha fallat el València! Centrada per banda dreta que pentina Rafa Mir a l'alçada de l'àrea petita i Hugo Duro fa un misto a porteria pràcticament buida i l'envia fora. Tot i això, l'àrbitre havia xiulat fora de joc.

MINUT 38. Falta perillosa a favor del Barça, centrada, però ubicada perquè Raphinha la xuti, però el brasiler l'envia a la tanca. Targeta groga a Pepelu.

MINUT 34. Intenta Lewandowski enviar una pilota dins de l'àrea, però la defensa valenciana l'envia a córner.

MINUT 32. Pausa d'hidratació a Mestalla.

MINUT 27. Dura falta de Jesús Vázquez sobre Lamine Yamal. La posa Ferran i remata Cubarsí molt forçat al punt de penal.

MINUT 24. Demana atenció mèdica Balde, que va bastant coix després d'un cop a la cuixa de Thierry amb el colze.

MINUT 21. TER STEGEN! Centrada de Diego López que desvia Cubarsí i agafava porteria, però el porter rectifica molt bé i treu una pilota que l'agafava a contrapeu.

MINUT 19. Bona ocasió ara per Raphinha, que ho ha intentat des de lluny en direcció al pal dret, però Mamardashvili torna a aturar la pilota.

MINUT 15. Una altra ocasió del València! Pepelu posa el córner i Hugo Duro remata sol, però la pilota marxa fregant el travesser.

MINUT 14. Pilota verinosa d'Almeida des de línia de fons que la volia posar dins de l'àrea petita, però Cubarsí talla i envia a córner.

MINUT 12. Primer avís del València! Centrada d'Hugo Duro que no arriba a rematar Rafa Mir.

MINUT 10. Primers 10 minuts de partit i es veu al Barça molt solvent i molt viu en l'inici de l'etapa Flick.

MINUT 7. Ho intenta ara Balde, que s'havia fet espai i ha provat el xut des de lluny, però Mamardashvili ha aturat amb solvència.

MINUT 3. Primera acció de qualitat de Lamine Yamal que intentava fer-li una sotana a Diego López, però l'asturià l'ha fet caure.

ARREEEEENCA EL PARTIT A VALÈNCIA! ARRENCA LA LLIGA PEL BARÇA!

TAMBÉ TENIM L'ONZE DEL VALÈNCIA! Mamardashvili; Thierry R., Mosquera, Yarek, Jesús Vázquez; Diego López, Pepelu, Javi Guerra, A. Almeida; Rafa Mir i Hugo Duro!

TENIM ONZE DEL BARÇA! Ter Stegen; Koundé, Cubarsí, Íñigo Martínez, Balde; Casadó, Bernal; Raphinha, Lamine Yamal, Ferran; Lewandowski!

Comença l'era Flick! El Barça s'estrena a la lliga i es posa a prova a partir de les 21:30h a Mestalla davant el València amb l'objectiu d'oblidar les males sensacions deixades per la derrota al Gamper.

BONA NIT A TOTS I TOTES! ÉS NIT DE BARÇA! ÉS NIT DE MOGUTS!