Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça s'associa amb Fever per convertir el Camp Nou en centre de referència cultural

El club va anunciar fa dues setmanes una associació amb aquesta empresa com a partner del ticketing

El Barça s'associa amb Fever per convertir el Camp Nou en centre de referència cultural

El Barça s'associa amb Fever per convertir el Camp Nou en centre de referència cultural

04:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1724243589730/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Barça va anunciar fa 14 dies un acord amb l'empresa FEVER per convertir-se en proveïdor oficial de ticketing del club els 5 propers anys. Segons el comunicat, "aquesta aliança estratègica té com a principal objectiu millorar l’experiència dels espectadors i espectadores que visitin les instal·lacions del Barça amb una àmplia proposta d’activitats, esdeveniments i altres continguts exclusius".

Al Què t'hi Jugues hem volgut aprofundir sobre aquesta relació que acaba de nèixer i saber què és Fever exactament. És la plataforma líder dedicada al descobriment de la cultura i l'entreteniment" segons explica Rocío Trujillo, General manager de la companyia a Espanya, Portugal i Itàlia. "Hem desenvolupat la nostra pròpia tecnologia per apropar la cultura, oci i entreteniment a la població". Trujillo ha assegurat que compten amb una comunitat de milions de persones que utilitzen aquesta plataforma per saber quines activitats es fan a diferents països del món.

Fever té presència a tota Catalunya i Espanya a part d'altres capitals mundials com Londres, París, Sao Paulo, Cidudad de México, Nova York, Washington, Los Angeles o Montreal. La voluntat de Fever és "ajudar al Barça a monetitzar l'estadi i totes les àrees del voltant posant-lo en contacte amb la xarxa de productors i promotors a tot el món per generar contingut adicional pels aficionats", ha dit Trujillo, que aposta per ampliar la oferta del Barça, "no només oferir la visita al Museu".

Aquest acord permetrà al Barcelona incrementar la facturació per venda d'entrades. "Hem destinat més de 100 persones a desenvolupar el projecte, si ho fes el Barça suposaria una despesa pràcticament inasumible i nosaltres li donem una solució adaptada, la més moderna que hi ha", ha explicat.

Candelight al Camp Nou

Un dels esdeveniments estrella de la plataforma són els concerts Candelight, esdeveniments de música clàssica a llocs idílics com Broadway a NY, el Central Hall de Westminster, a l'Institut Oceànic de Paris o al Círculo de Bellas Artes de Madrid. A Barcelona se'n fan a la Cripta de Gaudí, al Recinte modernista de Sant Pau entre d'altres i ara la intenció és fer-ne al Camp Nou, com ha explicat la pròpia Rocio Trujillo. També ha afegit que no es limitaran a Candelight i posaran "a disposició del Barça molts altres esdeveniments de música, culturals, artístics, exhibicions o exposicions". Trujillo ha finalitzat assegurant que Fever aspira a convertir-se en "el Netflix dels esdeveniments".

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00