Última hora

RENOVACIÓN PSOE Sánchez acelera la convocatoria del Congreso Federal del PSOE para activar la renovación territorial del partido

Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

F5 al mercat del Barça a menys de 48 hores pel seu tancament

Al 'Què t'hi jugues!' repassem les últimes notícies al voltant de les possibles altes i baixes del FC Barcelona

F5 al mercat del Barça a menys de 48 hores pel seu tancament

F5 al mercat del Barça a menys de 48 hores pel seu tancament

05:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1724935426991/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El mercat de fitxatges espanyol es tanca demà a mitjanit, igual que l'anglès. No ho faran a la mateixa hora mercats com l'alemany, a les vuit del vespre, o el francès, a les onze. Tot i tenir aquesta data marcada en el calendari, com tota la resta d'equips, a efectes pràctics, el gran problema del Barça és inscriure. I demà divendres a les 23:59:59 és l'hora límit per fer-ho. Un Barça que, pendent del sorteig de la Champions d'aquesta tarda a les 18h, amb Rafa Yuste i Bojan Krkić a l'expedició blaugrana, s'ha de posar les piles davant la lesió de Marc Bernal, per a buscar un possible recanvi del jove jugador de La Masia.

Una de les opcions de mercat que el Barça considerava viables era la del jove futbolista del Liverpool, Stefan Bajcetic. Doncs aquest matí hem conegut la notícia que el jugador gallec marxa al Salzburg. Tenia un acord tancat amb el club austríac abans que el Barça es fiqués per mig a l'operació. Hansi Flick va trucar personalment al jugador per intentar convèncer-lo. El van fer dubtar, però han estat les presses del Liverpool el que ha tombat la possible incorporació. Els reds havien de treure's de sobre el futbolista, i alhora volien que el jugador tingués minuts aquesta temporada. El conjunt anglès també alegava que no podien esperar si hi havia FairPlay al Barça, i han tirat pel dret per tancar aquesta operació amb el Salzburg.

Hi ha un altre nom propi, desvetllat per Mundo Deportivo, que és el de Jonathan Tah, central del Leverkusen. Els seu agent, Pini Zahavi, l'està movent perquè fitxi pel Barça. Tah acaba contracte el 2025 i seria, relativament, econòmic treure'l del Leverkussen, però el club alemany, de moment, no vol vendre.

A hores d'ara, el Barça no preveu que pugui arribar a haver-hi algun tipus de moviment, perquè no hi ha FairPlay. Pot generar-ne d'una manera relativament fàcil, com és activant un aval de la junta directiva, com ja s'ha fet en altres temporades. De moment, és l'única alternativa que li queda al club blaugrana. Les operacions que estaven obertes no s'han tancat a temps, la de Nike tampoc, ni de bon tros. Per tant, l'única opció que li quedaria al Barça, si vol fer algun moviment, és avalar i, després, potser esperar alguna sortida, com és el cas d'Eric Garcia. El Girona encara confia en que pugui haver-hi algun algun moviment en aquesta operació, en format de traspàs.

El club gironí ingresarà cinc milions d'euros per la clàusula d'Iker Almena, que marxa a Aràbia. El club no té problemes de límit salarial, però no pot anar afrontant traspassos grans, per tant aquests cinc milions d'euros seran ben rebuts per a intentar l'arribada del jugador blaugrana. L'entorn d'Eric assegura que és una operació complicada, i pot ser que s'allargui fins a l'últim moment. Michel segueix amb l'argument que el nom és Eric Garcia, perquè li canvia tot l'equip, el defensar, l'atacar i absolutament tot, per tant, el defensa de Martorell segueix sent objecte de desig del tècnic gironí a només 36 hores que tanqui el mercat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00