Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

El Barça arriba a un acord per renovar a Aitana Bonmatí

La futbolista catalana i actual Pilota d’Or signarà un contracte de tres temporades fins al 2028

BILBAO, SPAIN - MAY 25: Aitana Bonmati of FC Barcelona celebrates after scoring her team's first goal during the UEFA Women's Champions League 2023/24 Final match between FC Barcelona and Olympique Lyonnais at San Mames Stadium on May 25, 2024 in Bilbao, Spain. (Photo by Alex Caparros - UEFA/UEFA via Getty Images) / Alex Caparros - UEFA

Barcelona

El repte més important als despatxos del Barça, i concretament del director esportiu Marc Vivés, aquesta temporada era la renovació de l'actual millor jugadora del món, Aitana Bonmatí. La de Sant Pere de Ribes acabava contracte el pròxim estiu i els grans equips europeus començaven a moure's per fitxar-la. De fet, el Chelsea era el club que més fort apostava per fer-se amb els seus serveis. La migcampista, però, en totes les converses amb el club deixava clar que tenia la predisposició i ganes de continuar vestint de blaugrana.

I així serà, el club i la jugadora ja han arribat a un acord per la seva renovació, signarà per tres temporades més fins a l'any 2028. En aquest nou contracte Bonmatí passarà a ser la jugadora millor pagada de la plantilla, una mostra de l'enorme importància que té en l'equip. Només falta trobar la data per signar el nou contracte i fer-ho oficial, però el club respira tranquil d'haver deixat el tema tancat inclús abans del debut oficial de l'equip aquesta temporada.

Aitana Bonmatí està entre les 30 nominades per la Pilota d'Or 2024 i aspira a revalidar de nou el màxim reconeixement individual del món. En aquestes nominacions l'acompanyen cinc jugadores blaugranes: Alexia Putellas, Patri Guijarro, Grahan Hansen, Ewa Pajor i Salma Paralluelo. Així com dues jugadores que ja no estan a l'equip, Mariona Caldentey i Lucy Bronze, però que han aconseguit la nominació gràcies a l'exitosa temporada amb el Barça on van aixecar tots els títols possibles.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00