Directo

SESIÓN DE CONTROL El Congreso vota reconocer a Edmundo González como presidente de Venezuela

Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Víctor Font: "Exigim eleccions perquè hi ha milers de socis que van votar a Laporta que estan decebuts i volen un canvi"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb l'excandidat a les darreres eleccions a la presidència del Barça

Víctor Font: "Exigim eleccions perquè hi ha milers de socis que van votar a Laporta que estan decebuts i volen un canvi"

Víctor Font: "Exigim eleccions perquè hi ha milers de socis que van votar a Laporta que estan decebuts i volen un canvi"

32:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1725970210370/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Víctor Font, excandidat a les darreres eleccions a la presidència del FC Barcelona i qui aquest matí ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per valorar la situació que viu el conjunt blaugrana en aquest inici de temporada. Font ha demanat que es convoquin eleccions a finals de temporada per fer un canvi de rumb al club.

"Hem passat uns mesos molt decebedors i tocava posar llum a la foscor", ha afirmat Font als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "hi ha un fil conductor en com ha anat tot el mandat: no hi ha pla, improvisem, cada vegada hi ha gent menys experimentada a les diverses àrees i això, juntament amb una manca de transparència brutal, acaba amb un relat propagandístic. No tenim un pla per resoldre els problemes que té el club i maximitzar el potencial que el Barça té. Com que ja portem quatre anys amb aquesta situació, cada dia que passa deixem perdre moltes oportunitats".

En aquest mateix sentit, Víctor Font ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' que han "exigit que l'Assemblea sigui la primera oportunitat en la qual la junta directiva posi fets sobre la taula i faci un exercici de transparència" i ha afegit: "quan acabi la temporada, per no afectar a la vida institucional del club, que es convoquin eleccions perquè sabem que hi ha milers de socis que van votar a Laporta que estan decebuts i volen un canvi. S'ha de girar full del règim del 2003".

"És evident que hi ha molta decepció i molta frustració de com som d'incapaços de fer front als grans reptes que tenim i promeses incomplertes", ha opinat Víctor Font al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya, qui ha destacat, sobre la situació actual del FC Barcelona: "com que no hem fet els deures econòmics, com que no hem resolt el tema de Barça Studios ni la capacitat, després de quatre anys de gestionar el club, de generar beneficis de forma sostinguda, hem estat tot l'estiu bloquejats. El que hem inscrit aquest estiu, tot, ha estat gràcies a excepcions a la norma del Fair Play. És molt greu".

Víctor Font ha insistit en la seva petició d'avançar eleccions i ha reclamat: "avancem eleccions que així almenys el soci pugui decidir què vol: continuar amb aquest model de gestió de club dels anys 80 del segle passat, presidencialista, sense gent amb experiència al capdavant de cada àrea, opac, sense transparència, sense mecanismes de control efectius, amb el soci menystingut, o volem modernitzar d'una vegada per totes el club, professionalitzar-lo, girar full al règim del 2003. Què volem? I que el soci decideixi. Cada dia que passa perdem oportunitats".

Sobre el model de propietat, Víctor Font ha estat clar a SER Catalunya: "no crec que hi hagi perill en el model de propietat, i podem defensar-lo, però hem de fer bé les coses i hem de generar beneficis de forma sostinguda". I ha estat contundent també parlant sobre el futur del club blaugrana: "hem d'aprofitar el potencial que tenim. Podem fer el millor Barça de la història, fem que el Barça de Lamine Yamal sigui el millor de la història".

Sobre el seu projecte de futur, Víctor Font ha afirmat que "ha de ser el Barça de tots, no és el projecte de Víctor Font, és l'alternativa de canvi i de futur que farà realitat que el millor Barça de la història torni a existir" i ha explicat: "no hem deixat de treballar i part de la feina que s'havia de fer era analitzar totes les errades que vam fer el 2021. Tenim l'equip perfilat, però no hi ha totes les posicions cobertes". I sobre les pròximes eleccions, ha destacat: "crec que a les pròximes eleccions el soci ha de poder escollir entre dos models oposats: el Barça actual contra l'alternativa, el canvi, que crec que és el que hem d'impulsar i el que estic preparant des de fa temps. Tots aquells que compartim aquesta segona alternativa hem de sumar esforços perquè no podem reduir la probabilitat que aquesta alternativa de canvi guanyi les pròximes eleccions".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00