Què t'hi jugues!
Fútbol

El límit salarial del Barça augmenta fins els 426 milions

LaLiga ha fet públics els límits salarials dels equips de Primera i Segona Divisió. El Barça augmenta el seu límit salarial de 204 a 426 milions. Tot i seguir excedit, Tebas ha dit que "está más cerca de la norma 1:1"

20 Dani Olmo of FC Barcelona 15 Andreas Christensen of FC Barcelona and 17 Vitor Roque of FC Barcelona during the Trofeu Joan Gamper Fest match FC Barcelona vs AS Monaco at Estadi Lluis Companys on August 12th, 2024 in Barcelona, Spain. (Photo by Gongora/NurPhoto via Getty Images) / NurPhoto

Barcelona

Ja és oficial. El Barça segueix excedit en el seu límit salarial. Tal i com va explicar Joan Laporta fa uns dies, el club blaugrana encara no ha resolt el problema per inscriure futbolistes amb normalitat. La Lliga ha publicat els límits salarials dels clubs de Primera i Segona Divisió i, tot i que la situació ha millorat, la xifra segueix per sota d'allò que el club gasta en salaris: 426 milions és la xifra.

En la darrera onada de límits salarials, la del mes de febrer del 2024, el Barça se situava gairebé 200 milions excedit, amb un límit salarial de 204 milions d'euros. Ara, després de la feina feta durant els últims mesos, aquesta xifra augmenta fins els 426 milions. Tot i això, el club segueix incomplint el control econòmic de la Lliga.

"El Barcelona está más cerca de la norma 1:1", ha dit Javier Tebas. El president de la Lliga ha explicat que "ha aumentado sus ingresos y ha reducido los gastos de manera considerable. Ha hecho un buen trabajo".

L'Espanyol queda amb un límit salarial de 8,8 milions d'euros, mentre que el Girona augmenta de 52 milions a 94,5 milions d'euros de límit de cost de plantilla.

Adrià Soldevila

Redactor de Deportes de SER Catalunya. Cubriendo...