Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

La nova Champions ja és aquí

Al 'Què t'hi jugues!' analitzem el nou format de la màxima competició europea i els rivals del Barça i del Girona

La nova Champions ja és aquí

La nova Champions ja és aquí

13:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1726573378353/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta tarda comença la Champions amb el seu nou format. Al vespre s'estrena el Madrid contra l'Stuttgart, demà ho farà el Girona al Parc dels Prínceps i el Barça haurà d'esperar a dijous per enfrontar-se al Mònaco. Aquesta temporada, cada club haurà de jugar contra vuit equips (dos de cada bombo), dels quals quatre seran a casa i els altres quatre, com a visitant. Al 'Què t'hi jugues!' analitzem el nou format i els rivals del Barça i del Girona.

En Nil Solà i la Nuria Vilamala expliquen l'última hora del Girona, a poc més de 24 hores del seu debut: "Estan confirmades les baixes de Donnaruma, Kimpembe, Gonçalo Ramos i Lucas Hernandez. Viatjaran al voltant de 900 aficionats del Girona, que arribaran entre avui al vespre i demà al matí. Demà hi haurà, a partir de les 12 del migdia, una concentració dels aficionats del Girona al centre de París. Crec que jugaran els que s'ho van guanyar la temporada passada. Stuani, Arnau Martínez, potser Portu... Yangel ha entrenat amb l'equip i demà tindrà minuts segur. També és probable que Asprilla sigui titular".

Pel que fa al Barça, l'Adrià Albets analitza els possibles substituts de Dani Olmo: "Crec que serà Raphinha, que ja va ocupar la seva posició als primers partits. Veurem a Ferran Torres com a extrem per l'esquerra, amb Lamine a la dreta i Lewandowski com a davanter centre. L'objectiu és que Dani Olmo arribi al Bayern de Munic el 23 d'octubre, per arribar al 100% pocs dies després contra el Madrid".

En Bruno Alemany explica l'inici a la lliga dels rivals del Girona i del Barça: "El PSG porta 12 de 12 amb un Dembélé força endollat. El Mònaco és dels pocs equips que està seguint l'estela del PSG. Porta 10 punts sobre 12 i té jugadors del planter molt interessant".

Sobre el nou format, al Sique Rodríguez no el convenç la nova edició: "El nou format no m'agrada perquè són més partits quan parlem de reduir el calendari. Pots acabar jugant-ne quatre més que la temporada passada. Tot per acabar guanyant 400 milions d'euros més a repartir entre tots, però em continua semblant que la UEFA es queda massa part del pastís i massa poca va pels clubs". En aquest sentit, Lluis Flaquer defensa el nou format: "A nivell emocional i competitiu, aquesta primera fase guanya. Si l'any passat en un grup et toca Bayern, Dortmund, Atalanta i Benfica (fent que hi hauria un equip més), diries que el grup és molt maco".

Finalment, en Bruno i en Bojan Krkic pare nomenen els seus dos favorits "A la Champions es competeix sempre. El Dortmund no va estar tan lluny de marcar el primer gol a la final contra el Madrid. Per mi són favorits Madrid i Manchester City, però això no vol dir que guanyaran la Champions sense despentinar-se. Són les dues millors plantilles d'Europa. El mèrit de l'inici del City és que ho ha guanyat tot sense Rodri, i Haaland porta 9 gols en 4 partits. En els últims 3, n'ha fet 8". En Bojan amplia els candidats: "He afegit el Barça i el PSG. El Barça ha d'estar entre els favorits perquè té equip per competir. Tampoc descartaria a l'Arsenal".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00