Què t'hi jugues!
Fútbol

Els dos porters que agraden a Bojan Krkic pel Barça

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'actualitat del Barça, marcada per la lesió de Ter Stegen, amb Bojan Krkic

Els dos porters que agraden a Bojan Krkic pel Barça

Barcelona

La golejada d'aquest cap de setmana del FC Barcelona a La Ceràmica va quedar tacada per la greu lesió de Marc-André Ter Stegen al genoll, una lesió que el tindrà fora dels terrenys de joc entre sis i nou mesos. El porter alemany va ser operat ahir mateix d'aquesta lesió al tendó rotulià del genoll dret pel doctor Joan Carles Monllau i comença, a partir de ja, el llarg i dur procés de recuperació.

I ara, què farà el Barça? Ha de fitxar un porter? S'ha d'esperar al mercat d'hivern? O amb Iñaki Peña és suficient? Avui al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat amb Bojan Krkic, qui també ha volgut veure una mica la llum. "En breu tornaran De Jong, Gavi, Araujo, Christensen... és cert que el Barça perd a un jugador molt important com és Ter Stegen, però també recupera a tres jugadors molt importants. S'ha de buscar equilibri".

Pel que fa a la baixa de Marc-André Ter Stegen a la porteria, Bojan Krkic té clar el que hauria de fer el Barça: "jo fitxaria a un porter". I ha analitzat: "jo fitxaria a Keylor Navas perquè Ter Stegen és una baixa molt important. Aquí no es tracta de fitxar un titular o un suplent, es tracta de cobrir la baixa. El Barça té porters molt bons, però són molt joves i el calendari és comprimit i exigent, i es juga Champions. Jo fitxaria".

A més, Bojan Krkic també ha parlat sobre dos noms propis, ha proposat dos porters que en un futur podrien ser bones opcions pel conjunt blaugrana. "A mi m'agraden dos porters, que són cars, però que són molt bons i porters Barça. Diogo Costa, del Porto, que és un grandíssim porter; i Verbruggen, del Brighton. És molt jove, té una planta impressionant i juga amb els peus perfectament, és molt bo".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.