Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El Barça té clares opcions a la Lliga"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem el triomf del Barça contra el Getafe amb Lluís Carreras, Eloi Amagat i Jaume Marcet

"El Barça té clares opcions a la Lliga"

"El Barça té clares opcions a la Lliga"

35:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1727351131500/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El FC Barcelona continua sense conèixer la derrota a la Lliga aquesta temporada. Els de Hansi Flick han guanyat els set primers partits de Lliga i han sumat, per tant, 21 punts de 21 possibles. Aquesta nit han aconseguit una nova victòria, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc contra el Getafe (1-0) amb un solitari gol de Robert Lewandowski. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat el triomf del Barça i la situació del conjunt blaugrana amb Lluís Carreras, Eloi Amagat i Jaume Marcet.

"Em va agradar el Barça, no només per la victòria, si no més enllà del joc col·lectiu també pel rendiment individual de tots i cada un dels jugadors", ha deixat clar Lluís Carreras als micròfons de SER Catalunya, qui ha destacat un dels noms propis del partit d'aquesta nit: "el partit d'Eric Garcia és una bona notícia, però espero que no s'allargui en el temps perquè el Barça necessita jugadors específics en aquesta posició".

I la gran pregunta: els analistes del 'Què t'hi Jugues!', veuen aquest Barça guanyant títols? "Veig al Barça amb clares opcions a la Lliga, però em genera algun dubte més per la juventut de la plantilla i per les lesions, quan arribin les rondes importants de la Champions League", ha destacat Eloi Amagat, qui ha continuat: "crec que falten jugadors amb pes i experiència suficient per encarar aquests partits, però al Barça a la Lliga, una competició que la guanya el més regular, el veig amb opcions".

En aquest mateix sentit, Carreras ha deixat clar que "sí, el Barça pot guanyar títols", i ha analitzat: "em falta veure aquesta regularitat que agafarà en algun moment el Madrid en resultats, i em falta també esperar que es recuperin Gavi, Frenkie De Jong, Fermín, Olmo, Ansu... jo a la Lliga sí que apostaria pel Barça, a la Champions League ja és una altra història". I Carreras ha sentenciat, sobre el Barça actual: "ha començat extremadament bé en l'apartat físic".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00