Sociedad

L'Ajuntament de Girona ultima un dispositiu "de màxims" per acollir el primer partit de Champions de la ciutat

L'enfrontament entre el Girona FC i l'equip holandès Feyenoord serà dimecres vinent a Montilivi

Montilivi en dia de partit / Girona FC

Girona

L'Ajuntament de Girona prepara un dispositiu de seguretat "de màxims" pel debut com a local del Girona a la Champions, dimecres vinent. Ho fa amb coordinació amb la Policia Local, els Mossos i el Girona Futbol Club, amb qui es reuneix aquest matí per tancar els últims detalls.

Aquest dispositiu controlarà els accessos i el trànsit a Montilivi, on es prohibirà l’accés a la zona boscosa, perquè no es pugui veure el camp des de fora i a més, s'està valorant de tancar excepcionalment el bar de la Universitat de Girona, que és el més proper a l’estadi. Els agents també seran presents al centre de la ciutat, al voltant de Plaça Independència.

L'afició del Feyenoord, una de les més perilloses d'Europa

Sílvia Aliu, regidora de seguretat de l'Ajuntament, en declaracions a SER Catalunya ha explicat que s'ha volgut preparar un "dispositiu de màxims" perquè "som novells, i per això volem garantir que no passi res i que estigui tot controlat". Segons l'Ajuntament, el Feyenoord és l'equip "més problemàtic" dels que visitaran Girona. Bruno Alemany, expert en futbol internacional de la SER, apunta que l'equip holandès té "una de les aficions més perilloses d'Europa". L'operatiu de seguretat, això sí, variarà segons l'afició que rebi la ciutat.

A Montilivi hi podran accedir 500 aficionats visitants, que suposa una part “molt petita”, tenint en compte que a l’estadi hi caben 9.500 persones en partits de Champions. L’Ajuntament està “més preocupat” pels aficionats que vindran sense entrada. Alguns d'ells, s'allotjaran a Lloret de Mar.

A part del dispositiu policial, l’Ajuntament també repartirà fulletons a bars, restaurants i comerços del centre de la ciutat amb informació i consells.

L'Ajuntament de Girona ultima un dispositiu "de màxims" per acollir el primer partit de Champions de la ciutat

03:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1727343306712/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00