Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Ocio y cultura

El 'Tot és comèdia' omple l'Auditori de Cornellà per celebrar els 30 anys de la sala

L'emissió ha comptat amb la participació especial de cornellanencs il·lustres com Estopa i Jordi Évole

Tot És Comèdia (28/09/2024) | Especial 30 anys de l'Auditori de Cornellà

Tot És Comèdia (28/09/2024) | Especial 30 anys de l'Auditori de Cornellà

53:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1727530023338/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Cornellà de Llobregat

En 30 anys de vida, grans noms de la cultura han trepitjat l'escenari de l'Auditori de Cornellà. Llegendes del mon del teatre i de la música encara en actiu com Núria Espert o Ana Belén, d'altres retirades com Serrat o el Tricicle i artistes que ja ens han deixat com Rosa Maria Sardà, Verónica Forqué o Jarabe de Palo. Però si li preguntes a la gent de Cornellà, molts et diran que el moment més emotiu que han viscut a la sala és haver vist actuar els seus fills o nets en algun festival escolar, com l'any que van fer un 'Rey León' amb nens. I aquest és un dels grans valors d'un equipament que fa ciutat, conjugar una cartellera potent que pot competir de tu a tu amb els teatres de Barcelona i ser a la vegada un aparador del talent local. D'això n'hem parlat amb Ot Rodríguez, regidor de cultura de Cornellà en el 'Tot és comèdia' especial des de l'Auditori.

Talent local

La ràdio en directe ha estat un dels ingredients del cap de setmana d'aniversari, que ha tingut també música coral, el concert d'OBK, 'La casa de Bernarda alba' de Lorca i l'últim espectacle familiar de Reggae per xics. La platea de l'Auditori s'ha omplert per veure un programa per on han passat alguns exemples d'aquest talent local de Cornellà. Per exemple, l'actor Ayoub El Hilali que ha participat en sèries com 'El príncipe' o la pel·lícula 'Ocho apellidos marroquís'. En teatre, l'intèrpret ha actuat al costat de Cayetana Guillén Cuervo i està de gira amb la comèdia 'Conqueridors' de Ramon Madaula. També hem conversat amb Ignasi Guasch, actor, músic i gestor cultural, que porta el projecte de Factoria SI a l'Auditori de Sant Ildefons i prepara 'Els 27', un espectacle sobre la llegenda dels músics que han perdut la vida als 27 anys.

Orgul del Baixllo

L'especial d'aniversari l'han completat dues veus que ens han ajudat a entendre la potència musical de Cornellà i la comarca del Baix Llobregat, el productor musical i col·laborador del programa Pep Saula i la periodista musical, directora de Radio Primavera Sound, que acaba de publicar el llibre 'Rosalía de la A a la Z'. Precisament uns puntals de la música cornellatenca, els Estopa, han participat amb un vídeomissatge de felicitació. També ho han fet dos veïns il·lustres de l'àmbit de la comunicació, el periodista Jordi Évole i el locutor d'Els40 Tony Aguilar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00