Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Jordi Roura: "Gavi és un treballador increïble"

Al 'Què t'hi Jugues!' recordem el fitxatge de Gavi pel FC Barcelona amb Jordi Roura

Jordi Roura: "Gavi és un treballador increïble"

Jordi Roura: "Gavi és un treballador increïble"

14:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1727958611479/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ara que Gavi està a punt de tornar a competir després de la greu lesió de genol que va patir amb la selecció espanyola, avui al 'Què t'hi Jugues!' hem volgut recordar els seus inicis al conjunt blaugrana i com va ser el fitxatge de Gavi pel FC Barcelona. Per fer-ho hem parlat amb Jordi Roura, qui va ser director de la Masia i el principal responsable de l'arribada de Gavi al conjunt blaugrana l'any 2014.

"Quan t'arriba informació d'un jugador interessant, t'has de moure molt ràpid, jo sempre volia contrastar-ho quan m'arribava una informació", ha explicat Jordi Roura als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "actuar i moure't ràpid és molt important perquè tots els equips estan atents, treballen bé i els volen". Sobre el fitxatg de Gavi, ha recordat: "em va arribar la seva informació a mitjans de setmana, i el cap de setmana ja vaig anar a Sevilla. Quan tinc claríssim que s'ha de fitxar em moc el més ràpid possible perquè si no el perds".

Jordi Roura ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' que "els equips de la capital també anaven darrere de Gavi, i també el Sevilla, el Villarreal i fins i tot equips estrangers". I ha recordat, sobre el primer contacte que té ell amb l'actual futbolista blaugrana: "jo arribo a Sevilla, anem a veure el partit del Betis i només veure'l ja veig un jugador que no és massa gran. Sempre dic que a la captació del Barça, la gran avantatge que tenim és que sabem absolutament quin és el prototip que s'ha de fitxar, i això és determinant. Vaig veure que Gavi era poca cosa, però tenia coses diferencials".

A més, Roura també ha explicat que quan Gavi va veure la Masia "va acabar impressionat" perquè "la ciutat esportiva és especial, tens el primer equip a tocar". I ha sentenciat, sobre Gavi: "és un treballador increïble, segur que ha fet una recuperació increïble i estarà boig per tornar, té una personalitat tremenda".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00