Fútbol

Míchel Sánchez: "M'encarregaré de capgirar aquesta dinàmica"

El Girona va caure per 2-3 davant el Feyenoord en un partit replet de desgràcies

ESPORTS AQUI GIRONA 03/10

GIRONA

Valoració del partit: “Vam entrar molt bé al partit. Potser fins a l'1-1. Ens va faltar ajustar millor la pressió perquè ells van canviar una mica la idea. Saltàvem massa amb Donny i ens va faltar un home per dins. Hi va haver 15-20 minuts de la primera part que no em van agradar res. Ens passem la pilota sense ser agressius. I això va costar un gol i un penal. Situacions de massa passada enrere, massa passada horitzontal. Això és un error, perquè havíem generat molt. Més enllà d'això, crec que la segona part va ser molt bona en tots els sentits. Més enllà de la desgràcia del 2-3 crec que mereixem més, però el futbol és així. Ens toca fer front a derrotes des d'una posició incomprensible. Forma part del joc i ho hem d'assumir. Estic preocupat per aquells 15-20 minuts que no em van agradar res. Hi ha jugadors que els ha faltat ser agressius amb la pilota. Krejci fa massa passades horitzontals, massa passades a Gazzaniga. Volem anar endavant. No et pots permetre passar la pilota per passar. Això no val per a res. No tinc res a retreure. La segona part és molt bona. No ens emportem ni tan sols un empat en un partit que dominem i en què generem suficient per treure un resultat positiu. Ara cal mirar l'Athletic. Me'n vaig preocupat per la lesió de Tsygankov”.

Mala sort: La mala sort no existeix. El gol a pilota parada sabíem que ells partien de fora de joc per després fer pantalla. Van blocar Bojan i Yangel no va arribar. A partir de l'1-1 vam tenir 20 minuts molt dolents però no és mala sort. El gol ve d?una pèrdua nostra. Hem d'anar endavant. No cap enrere. Aquí no encertem. El penal ve pel mateix. Són massa vegades que estàs provocant pressió del rival, no jugo. L'important és que el rival corri enrere. Podien haver marxat 1-3 al descans. El camí és el de la segona part”.

Estat d'ànim: “No estic tocat. Al revés. La segona part va ser espectacular. No em puc anar disgustat. Els resultats no m'influeixen per res. Gràcies a Déu tinc un club que em respecta en això. No vam merèixer perdre, però vam perdre. No m'importa. Vull el partit dels primers deu minuts, el de la segona part. El resultat és anecdòtic, no m'influeix si estic bé o malament. El joc sí”.

Tsygankov: “Pinta malament. Manquen les proves però és una lesió d'isqui. Va notar una punxada. Veurem. És un jugador important però tenim plantilla per continuar treballant”.

Canvis: “A la segona part estàvem bé, dominant. Quan veig que l?equip està bé no el toco. Ens van anul·lar un gol, vam generar, el penal, l'empat… Al principi de la segona part vaig pensar que faria canvis ràpids, però vaig veure la gent bé. Sempre faig els canvis segons el rendiment. No m'agrada fer cap canvi per fer”.

Afició: “No sé els preus, no sé per què ha estat. Un dia com avui segur que hi havia gent que volia venir. Em sap greu que hi hagi gent que poden estar no hagi estat. Necessitem el suport de la nostra gent”.

Ratxa sense guanyar: “No fa efecte. Us dic la veritat, el dia del Barça o el València vaig sortir preocupat. Del Ceta o el Feyenoord no n'estic preocupat. El rendiment és bo. Sé que el futbol és capritxós. Me'n vaig molt al rendiment. Sé que capgirarem i guanyarem partits”.

Gols en pròpia: “Els errors són perdonables. És un detall lleig, però és el que va passar. Potser el 2-3 és on tenim més responsabilitat. A París va ser una desgràcia i en l'empat sabíem com defensar aquesta estratègia. Yangel es va ficar el gol després de pentinar-la un jugador. Una jugada aïllada.