Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Ramon Besa: "El Barça sempre ha tingut els jugadors i entrenadors que han canviat la història del futbol"

Al 'Què t'hi Jugues!' passegem pels voltants del Camp Nou, com cada dimecres, amb Ramon Besa

Ramon Besa: "El Barça sempre ha tingut els jugadors i entrenadors que han canviat la història del futbol"

Ramon Besa: "El Barça sempre ha tingut els jugadors i entrenadors que han canviat la història del futbol"

15:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1728476714561/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta setmana la vicepresidenta del FC Barcelona, Elena Fort, va oferir una roda de premsa per explicar en quin punt es troben les obres del Camp Nou i quan està previst que es pugui tornar a l'estadi. El club blaugrana vol allargar el contracte de Montjuïc fins al 31 de març, però confia a tornar al Camp Nou abans; de fet, el club treballar per tenir l'estadi llest a finals d'any, tot i que la tornada amb 62.000 espectadors serà durant el 2025. Avui al 'Què t'hi Jugues!', com cada dimecres, hem fet un passeig amb el periodista Ramon Besa, avui pels voltants del Camp Nou.

"Veig molta pols, molt ferro, molts operaris i molta fressa, que això és senyal de molta activitat", ha reflexionat Besa als micròfons de SER Catalunya, qui ha continuat: "però no acabes de veure el forro de l'estadi. Em costa molt visualitzar que a final d'any o començament de l'any que ve juguin un partit aquí. Crec que això la gent ho té relativament assumit, el que vol és que quan hi pugui anar, hi pugui anar bé, que hi hagi les mesures de seguretat que hi ha d'haver. S'ha d'assegurar que tot estigui a punt i no precipitar-se, crec que la gent pot prendre més paciència si està ben fet".

Per altra banda, Ramon Besa també ha parlat sobre Andrés Iniesta, que ahir va penjar les botes. "La roda de premsa que va fer crec que és de les millors que ha fet, amb preguntes complicades. El vaig veure molt feliç i content i ara s'ha de veure com ho encamina", ha opinat Besa, qui ha afegit, sobre el de Fuentealbilla: "la gent que creu que Iniesta no té caràcter està equivocat, té caràcter i és molt ambiciós. És ambiciós, molt competitiu i té caràcter".

Ahir The Athletic va publicar que Txiki Begiristain deixarà el Manchester City a final de temporada, i Besa ha dit al 'Què t'hi Jugues!': "m'agradaria recordar que se'n va anar del Barça quan el Barça estava més bé que mai, i amb el City crec que fa igual. És el futbolista, passat a director esportiu i la persona més intel·ligent que he conegut a la meva vida. Sembla que no hi sigui, i fa que tot vagi bé. S'ha guanyat fer el que li doni el gust i la gana".

I finalment, Ramon Besa ha reflexionat sobre el talent que hi ha hagut al llarg de la història del Barça amb jugadors i entrenadors com Messi, Guardiola, Xavi, Iniesta...: "el patrimoni del Barça no són les Champions, el Barça sempre ha tingut els jugadors i entrenadors que han canviat la història del futbol. Aquests actius són l'enveja de qualsevol club del món, i això és el que algú hauria de saber capitalitzar-ho. Un club en què els actius siguin els jugadors i es visualitzi tot el que significa el Barça és una imatge molt potent".

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00