Què t'hi jugues!
Fútbol

Arnau Martínez: "L'objectiu del Girona és quedar-se a Primera Divisió, compaginar Lliga i Champions no és fàcil"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el jugador del Girona FC en una temporada històrica pel conjunt gironí

Arnau Martínez: "L'objectiu del Girona és quedar-se a Primera Divisió, compaginar Lliga i Champions no és fàcil"

Barcelona

El Girona FC ha marxat a l'aturada de seleccions amb un bon sabor de boca després d'aconseguir la victòria contra l'Athletic Club a Montilivi amb un gol de penal de Stuani al minut 99. Un triomf que trencava la ratxa de sis partits sense guanyar i que va donar tranquil·litat al conjunt de Míchel Sánchez, que està aprofitant l'aturada per treballar amb l'equip. A més, el conjunt gironí també està vivint una temporada història, amb el debut a la Champions League.

Avui al 'Què t'hi Jugues!' ens hem traslladat a la Ciutat Esportiva del Girona FC per parlar amb un dels jugadors de la plantilla: Arnau Martínez.

El Girona necessita els tres punts si vol acostar-se a les posicions europees i allunyar-se de la part baixa. Arnau Martínez és coneixedor de la complicació del partit de dissabte. "Estem enfocats al partit de dissabte, sabem que serà un partit complicat, però estem amb bones sensacions. L'equip està bé i content després de l'última victòria, que vam estar bé a casa", apunta el lateral.

Arnau Martínez ha après el seu rol a l'equip. El maresmenc sap que no és un jugador fixe a l'onze titular i així ens ho fa saber: "Venia de jugar molts minuts i no estava acostumat a això, però de tot s'aprèn. La temporada passada vaig aprendre molt, sobretot mentalment", senyala.

El Girona està vivint una temporada històrica. Els gironins no només disputen la Lliga i la Copa del Rei, sinó que també ho fan a la Champions League després de l'espectacular temporada. Quan Arnau Martínez és preguntat sobre quin és l'objectiu de l'equip per aquesta temporada, aquesta ha estat la seva resposta: "L'objectiu és quedar-se a Primera Divisió, i l'afició ho hauria d'entendre. És molt complicat compaginar totes les competicions quan no ho has fet mai, però aquest és el primer objectiu i hem d'anar tots junts a per ell".

Finalment, en relació a la seva renovació (fins 2027), Arnau Martínez ha declarat als micròfons de SER Catalunya que "vaig tenir alguna opció de sortir, però no volia sortir, volia fer història amb aquest club. Girona és casa meva i s'hi està molt bé", apunta.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.