Hoy por Hoy Alcoy
Sociedad | Actualidad
JORNADA

Beniarrés acull aquest dissabte 14 de maig la Trobada d'aficionants a la meteorologia

El meteoròleg Marc Redondo i Philipp Schmidt-Thomé, expert de l'Institut Geològic de Finlàndia, són els ponents en la huitena edició d'aquesta jornada que se celebrarà al Centre Cultural Joan Fuster

Una imatge de la visita guiada pel Racó de Sant Bonaventuara d'Alcoi durant la Trobada d'aficionats a la meteorologia celebrada en 2018. / Institut Interuniversitari de Geografia de la Universitat d'Alacant

Beniarrés

Torna la Trobada d'aficionats a la meteorologia de Beniarrés. Aquest dissabte 14 de maig, i rere dos anys d'absència per la pandèmia del coronavirus, el Centre Cultural Joan Fuster serà l'escenari on experts i seguidors del temps es reunirán per seguir aprenent i compartint coneixements sobre la meteorologia.

Enrique Moltó, climatòleg i professor de Departament d'Anàlisis Geogràfic Regional de la Universitat d'Alacant, i Juan José Villena, de Meteored, han estat en Hoy por hoy Alcoy presentant la jornada que s'iniciarà a les 9:45 hores en el Centre Cultural Joan Fuster i que comptarà amb les ponències de Philipp Schmidt-Thomé, expert de l'Institut Geològic de Finlàndia, i del meteoròleg Marc Redondo.

Entrevista en 'Hoy por hoy Alcoi' amb Enrique Moltó i Juan José Villena sobre la trobada d'aficionants a la meteorologia a Beniarrés (12/05/2022)

A més, com han explicat Moltó i Villena, durant l'entrevista, hi haurà una taula redona sobre "Lluvias excepcionales de esta primavera" i el lliurament de premis del VII Concurs de Fotografia Meteorològica de Beniarrés. La trobada acabarà amb una visita guiada a punts d'interés rere les pluges de les últimes setmanes.