Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
A RITME DE FOTOGRAMES

Càmera i acció...arriba a Alcoi el ‘Musical de cine’

L’Agrupació Lírica El Trabajo, Orquestra Frames Octet i el Ballet d'Inma Cortés protagonitzaran el dissbte 25 de juny en el Teatre Calderón una gala plena de bandes sonores del seté art

'Musical de cine' a Alcoi_Entrevista a Javier Pérez, Inma Cortés i Moisés Olcina

'Musical de cine' a Alcoi_Entrevista a Javier Pérez, Inma Cortés i Moisés Olcina

18:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1655384502911/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

L’Agrupació Lírica El Trabajo, l’Orquestra Frames Octet i el Ballet d'Inma Cortés porten a escena el Musical de cine. Una gala amb inoblidables cançons de la història del cinema que se celebrarà el dissabte, 25 de juny, a les 19 hores al Teatre Calderón d’Alcoi.

Javier Pérez, Inma Cortés i Moisés Olcina, en Hoy por hoy Alcoy, han avançat què es podrà veure en aquesta actuació que comptarà amb la col·laboració especial del tenor Alberto Ballesta i la soprano Gema Soler.

A la sala cultural alcoiana sonarà un repertori inspirat en el Gran Cine i al que animen a seure a la butaca i gaudir d’un Musical de cine. Les entrades estan a la venda en TicketAlcoi i en la taquilla del Teatre Calderón.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00