Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad

El murer Miguel Ángel Balaguer publica la seua primera novel·la amb l'original títol 'Crim al Petxinot'

Es tracta d'un llibre d'intriga amb pinzellades d'humor que narra la historia de dos joves amics que es veuen envoltats en una aventura que no hagueren imaginat mai i que presentarà aquest dissabte a Detroit Llibres

Miguel Ángel Balaguer mostra un exemplar del llibre en l'estudi central de Radio Alcoy

Miguel Ángel Balaguer és un professor de cicles formatius que dona classes a Cocentaina i que té un hobby: escriure. Aquest murer, tot i ser enginyer, té una vessant artística molt ampla, i a més d'escriure també canta. en aquesta ocasió ha publicat la seua primera novel·la que té l'original títol de 'Crim al Petxinot', llibre que ja ha presentat a prous llocs i que aquest mateix dissabte 25 presentarà a Detroit Llibres a les 12 hores.

Miguel Ángel Balaguer parla sobre el seu llibre Crim al Petxinot (20/06/2022)

07:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1655729066338/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Miguel Ángel ha estat a Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy per a parlar d'aquesta nova publicació i ha explicat que el Petxinot era una antiga sala de festes de Beniarrés en els anys 80, on té lloc gran part de la trama, amb dos joves, Xavi i Ximo, que viuen una experiència que mai hagueren imaginat, al veure's implicats en un crim. Altra presentació la té prevista just per a festes de Beniarrés.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad