Opinión

Inòpia

Noelia Fernández Moltó, periodista

Noelia Fernández Moltó, periodista

Per fi! Ja estem farts de saber quines mesures s'han de prendre per enfrontar l'elevada pujada de preus de molts productes i serveis, sobretot dels de primera necessitat. Prou de ser transparents amb el que està passant amb la broma dels preus dels combustibles. Ja, a qui li importa la crisi per la pandèmia i les seues conseqüències tant en l'àmbit econòmic com sanitari? Si les llistes d'espera s'han fet interminables i el diagnòstic primerenc ja no és una realitat, no es un maldecap per al conjunt de la societat.

Ningú vol saber que els incendis estan creant el caos en moltes zones d'Espanya, on inclòs es troben afectades reserves naturals de gran valor, i que per culpa de malentesos entre administracions i colors polítics acaben pagant sempre els mateixos. Ja era hora que la classe política parlara d'allò que realment els pareix que preocupa a la gent, de res.

La Columna (21/06/2022) Noelia Fernández Moltó, periodista

01:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1655800874063/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Per fi la classe política sap que la gent vol que discutisquen, que es mostren forts en la dialèctica entre ells encara que després no facen res. Que practiquen la hipocresia com qualsevol fill de veí dient una cosa i fent una altra i sobre totes les coses, que miren cap a un altre costat i no donen explicacions quan es veuen immersos en casos de gran gravetat dels que tots hem sentit parlar-ne i pareix que a ells ni se'ls ha avisat.

Pareix que els polítics, han entès que avorreixen i per això han deixat de fer-se notar, perquè millorar? I després se sorprendran perquè hi ha absentisme electoral. I ens faran creure una vegada més que la culpa és nostra, que està malament no reconèixer el valor que van tindre els nostre avantpassat per lluitar per un dret com el del vot.

Enteneu-me, de sobra sé que no tots els polítics són igual, però ells també hauran de tindre en compte que nosaltres tampoc som tots iguals...

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad