Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad

Manel Rodríguez-Castelló presenta la col·lecció de poemes 'Passatge'

L'escriptor alcoià donarà a conèixer aquesta nova obra aquest dijous 23 de juny en Detroit Llibres amb la presència d'amics seus com Jordi Botella, Rosanna Espinós, Juli Cantó, Begonya Mezquita o Hugo Mas

Manel Rodríguez-Castelló a sa casa amb un exemplar del llibre 'Passatge' / Manel Rodríguez-Castelló

Manel Rodriguez-Castelló presentarà aquest dijous a les 19 hores en la llibreria Detroit Llibres la seua col·lecció de poesia baix el títol 'Passatge', que arreplega material escrit entre els anys 2013 al 2021. Es tracta d'un nou poemari d'aquest escriptor després de l'últim publicat a 2013 i que portava per nom 'Estranyament'.

Manel Rodríguez parla sobre el seu nou llibre (22/06/2022)

07:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1655896023310/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En aquesta ocasió ha sigut l'Editorial Buc l'encarregada de posar l'obra en les llibreries en el seu número 25 dins de la seua col·lecció de poesia. Aquesta publicació està dividida en 4 parts per a un total de 47 composicions i la presentació de la mateixa correrà a càrrec de l'escriptor Jordi Botella, que acompanyarà a Manel, junt a Juli Cantó, Rosanna Espinós, Hugo Mas i Begonya Mezquita, dona de l'autor, que al mateix temps ha fet l'epíleg del llibre.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad