Opinión

Descansem i llegim si us plau

Pau Bernabéu Soler, director del Campus d'Alcoi de la UPV

Pau Bernabéu Soler, director del Campus d'Alcoi de la UPV

Amb els alumnes de la PAU encara recuperant-se del mal glop i en ple procés de pre-inscripció als Graus Universitaris, amb els alumnes universitaris ultimant revisions d'exàmens o canviant de pis… amb la calor que està caient i el curs que hem tingut… toca descansar.

Ha sigut un any estrany, en el qual hem passat quasi sense adonar-nos de la màscara i les taules de 10 o menys persones a la normalitat quasi absoluta. Costa creure que fa a penes dos mesos, la màscara era obligatòria en interior. Sembla Ciència-ficció, però és la Realitat.

Estem cansats, alumnat i professorat. I pares i mares, no els obviem. Crec que és el moment just de desconnectar, de tornar a casa, de retrobar-se amb els amics i fer aqueixes coses que durant el curs no podem fer.

Així que la meua proposta per a les pròximes setmanes és, bàsicament, fer poc o res. És hora de desconnectar, de respirar, de dormir i també, per què no, de viatjar. Però hi ha una cosa especial que, almenys a un servidor, apeteix especialment amb les calors i el temps lliure.

La Columna de Pau Bernabeu, director del Campus (28/06/2022)

01:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1656405303520/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'estiu és ideal per a consumir un, o dos, o tres bons llibres. D'aventures, de ciència-ficció, sobre política, personatges llegendaris. Qualsevol opció és bona. Jo descartaria aquestes setmanes els textos sobre mecànica, electrònica, informàtica o química. Per allò de canviar de temes! Però la Literatura és una opció meravellosa per als sofocs (fogots).

Llegir, llegir és la meua proposta per a l'estiu. Un dels plaers menys valorats, més barats i accessibles per a les tòrrides vesprades estivals. Cal agafar forces, canviar de rutina, congeniar amb les xancletes i, molt de reüll, no perdre de vista el futur immediat del mes de setembre. Però com va dir Escarlata O’Hara en ‘El que el vent es va emportar’… “això ja ho pensaré demà”.

Desfruiteu de l’estiu sense perdre l’oportunitat de saber...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00