Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura

El llenguatge pictòric del Grup d'Elx es mostra a Alcoi

Les obres d'Albert Agulló, Antoni Coll, Sixto Marco i Joan Castejón es poden visitar en la Llotja de Sant Jordi fins al 31 de juliol-José Luis Antequera, comissari de l'exposició, en Tragaluz ha avançat qué es pot veure

Tragaluz-Exposició Grup Elx a Alcoi_Entrevista a José Luis Antequera, comissari de la mostra

Tragaluz-Exposició Grup Elx a Alcoi_Entrevista a José Luis Antequera, comissari de la mostra

10:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1656681718532/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

El llenguatge d'art que va crear el denominat Grup d'Elx es pot veure a Alcoi gràcies a l'exposició que està oberta en la Llotja de Sant Jordi. La sala subterrània acull les obres d'Albert Agulló, Antoni Coll, Sixto Marco i Joan Castejón que van liderar aquella expressió artística en 1966.

José Luis Antequera, en Tragaluz, ens ha contat les raons per les que aquestos artistes van decidir plasmar en el seus treballs eixe nou llenguatge d'art. Unes obres que es poden veure en aquesta mostra, inclosa en el cicle expositiu municipal de la càtedra d'Antoni Miró, en què també es fa un repàs del que van fer els protagonistes abans de l'any 1966, el periode de 1966-1975 en que va estar actiu el grup i com va seguir la carrera del seus components rere la dissolució.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad