Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Ocio y cultura
TRAGALUZ

Raül Llopis: "Té molt valor haver recuperat el mural perquè quede en el patrimoni de tots els alcoians"

El regidor de Cultura destaca la incorporació del mosaic de Gastón Castelló a la col·lecció d'art municipal així com la benvinguda a una fotografia de Miguel Oriola i d'obres de l'"Art de la capitalitat" a aquest patrimoni cultural

Tragaluz-Les noves incorporacions a la Col·lecció d'Art Municipal_Entrevista a Raül Llopis, regidor de Cultura

Tragaluz-Les noves incorporacions a la Col·lecció d'Art Municipal_Entrevista a Raül Llopis, regidor de Cultura

24:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1656680994968/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

La Col·lecció d'Art Municipal d'Alcoi, darrerament, ha donat la benvinguda a més patrimoni d'artistes alcoians o vinculats a la nostra ciutat. El mosaic de Gastón Castelló, en referència a la ciutat d'Alcoi i que ha estat traslladat des de la Casa de Alcoy (qui l'ha cedit) d'Alacant. Sobre el procés de com s'ha recuperat i les persones que han estat clau en parla Raül Llopis a l'entrevista en Tragaluz.

El regidor de Cultura, també, explica la donació d'una fotografia de Miguel Oriola que han fet els seus hereus i com, poc a poc i rere passar la tramitació per la Junta de Govern Local, van rebent l'obra seriada i signada dels artistes que van participar a la iniciativa de l'Art de la Capitalitat. De moment, i atenent a la informació dels ordres del dia de l'organ local, s'ha donat la benvinguda a les creacions de Dori Cantó, Tania Vicedo, Virginia Jordà, Ximo Canet, Anna Jordá, Ariadna García, Aurelia Masanet, Carolina Guarinos, Josep Sou, Miguel Ángel Pons, Mónica Jover i Miriam Barea.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad