Sociedad
SOLIDARITAT

L'exposició de Dori Cantó recapta més de 6.000 euros per a Solc

María Jesús Cantó, germana de l'autora que ens va deixar fa uns pocs mesos, ha fet entrega dels diners a María José Grau, presidenta de l'entitat solidària

Nando Moncho, María Jesús Cantó, María José Grau, Marcela Ripoll i Raül Llopis en l'entrega del xec / Fundación Mutua Levante

Alcoi

L’exposició ‘Dori Cantó. Una habitació pròpia’, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi i de Fundación Mutua Levante, una mostra en homenatge a l’artista alcoiana Dori Cantó, ha sigut un èxit. Amb ella els familiars de Dori van voler destinar els beneficis de la venta de les obres a l’Associació comarcal d’ajuda en el tractament del Càncer, Solc, i la quantitat recaptada ha sigut molt important.

El total de la recaptació suma la xifra dels 6.026 euros que s’han optés amb la venda a particulars de 16 obres de Dori Cantó, a banda de les 8 obres que s’han pogut adquirir de forma virtual mitjançant la plataforma industri.art. Un total de 29 artistes han donat les seues obres per a sumar-se a la causa benèfica de la lluita contra el càncer.

El passat 26 de juliol es va materialitzar l’entrega del donatiu a Maria José Grau, presidenta de l’Associació SOLC de mans de Maria Jesús Cantó, germana de l’artista, acompanyats del regidor de Cultura, Raül Llopis, i Nando Moncho, coordinador d’activitats de Fundación Mutua Levante.

Per part de la família de Dori Cantó destaquen el seu agraïment als particulars que han fet possible aquest donatiu, amb la compra d’obres d’art, i han posat en valor la tasca realitzada per l’Associació Solc. Per la seua part, Raül Llopis i Nando Moncho, han destacat l’èxit de l’exposició amb la quantitat de públic visitant, com també la sensibilitat que han demostrat els artistes en donar les seues obres per a aquesta finalitat.

L’exposició s’ha allargat per tal de que es puga visitar pel major nombre de gent possible i romandrà oberta des del 22 d’agost fins al 13 de setembre a Fundación Mutua Levante, ubicada en la Plaça d’Espanya, número 15.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad