Ocio y cultura

Jimena Amarillo, Rodrigo Cuevas, La Plazuela i Margarita Quebrada, entre les primeres confirmacions del Trovam 2023

Tindrà lloc a Castelló de la Plana del 9 a l'11 de novembre

El artista asturiano Rodrigo Cuevas / Rodrigo Cuevas

Castelló

La Fira Valenciana de la Música Trovam presenta un avanç de la programació artística que es desenvoluparà entre el 9 i l’11 de novembre a Castelló de la Plana. En la seua onzena edició, la Fira mantindrà la seua vocació d’aparador de l’escena musical valenciana amb la presència d’intèrprets com Jimena Amarillo, El Diluvi, Pep Gimeno “Botifarra”, Esther, Maluks, La Maria i Noelia Llorens “Titana”. A més, hi actuaran Margarita Quebrada, Caramelo, Holistiks i Ana Zomeño. El cartell es completa amb bandes i solistes arribats d’altres punts de l’Estat com els andalusos La Plazuela, l’asturià Rodrigo Cuevas, la navarresa Olaia Inziarte, els murcians Awakate i el català Pol Batlle.

Els escenaris de la Fira Valenciana de la Música acolliran els directes d'artistes consolidats i emergents i oferirà al públic actuacions de gèneres molt diversos amb l’objectiu de donar testimoni de la heterogeneïtat que caracteritza el panorama musical actual. Eixa varietat també es traslladarà a les llengües que fan servir els intèrprets, amb cançons en valencià, castellà, asturià, basc i anglés.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad