Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Ocio y cultura

Albaida celebra del Dia Mundial del Titella.

Este municipi de la Vall d'Albaida disposa del Museu Internacional de Titelles.

Albaida

Este dijous és el Dia Mundial del Titella, al Museu Internacional de Titelles situat a Albaida no passarà desapercebuda esta celebració. Encara que l'acte central serà el divendres 22 a les 7 i mitja de la vesprada, amb la lectura d'un manifest i la inauguració de 'El titella del mes', ja van iniciar les activitats commemoratives el passat diumenge amb una visita guiada i taller de construcció de titelles drac xinès. Este dijous hi haurà jornada de portes obertes de 10 a 14 h i de 16 a 19 h del museu i el diumenge a les 12:30 h, visita guiada i a les 17:30 h taller de construcció de titelles de tija. Però sempre poden concertar visites i conèixer este atractiu turístic del municipi de la Vall d'Albaida en família o grups telefonant al 607 20 19 70.

Hem conversat amb la directora del Museu Internacional de Titelles i de l'Oficina de Turisme d'Albaida, Júlia Rodríguez ens ha explicat algun del contingut que podem veure si visitem esta instal·lació:

Júlia Rodríguez parla del contingut del Museu Internacional de Titelles.

00:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1710947200157/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00