Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Ocio y cultura

"Estimats Pares" de la companyia Teatre Micalet este divendres al Teatre Echegaray d'Ontinyent.

Aquesta comèdia s'escenificarà a les 20 h amb la participació de Toni Agustí, Pilar Almeria, Manuel Canchal, Enric Juezas i Laura Romero.

Ontinyent

La programació cultural d'Ontinyent continua este divendres al Teatre Echegaray amb la representació de l'obra "Estimats Pares" de la companyia valenciana Teatre Micalet. Des de les 20 h podem gaudir d'una comèdia que tracta l'educació dels fills, l'amor, els diners i les contradiccions pròpies de l'ésser humà. Anna i Vincent són els protagonistes, professors jubilats que han convocat als seus fills per tractar d'anunciar-los alguna cosa que els farà canviar les seues vides.

El millor és anar a veure als actors en escena, Toni Agustí, Pilar Almeria, Manuel Canchal, Enric Juezas i Laura Romero oferiran està comèdia teatral sobre les relacions familiars i els conflictes generacionals.

Les entrades es poden adquirir en venda anticipada a www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura al preu de 10 euros, i el dia de l’espectacle a 12 euros en preu general i 10 en descomptes.

El regidor de cultura, Àlex Borrell parla de l'obra:

Àlex Borrell parla de "Estimats Pares"

00:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1710952138667/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00