Sociedad

Ontinyent comptarà amb un CENTES

La ciutat ha aconseguit més de 650.000 euros d'inversió europea després d'aconseguir la màxima nota del CSD

Pavelló municipal d'Ontinyent

Ontinyent

Ontinyent comptarà, a partir de més o menys 1 any, amb un CENTES, un centre de natura i esport a la ciutat. Unes sigles que signifiquen precisament això Centre Esport-Natura Turisme Esportiu sostenible.

Des de l’Ajuntament d’Ontinyent es congratulaven per aconseguir la màxima nota possible del CSD per a aquest CENTES, empatat en un projecte del Gobierno de Aragón, i que a més aquests més de 660.000 euros suposen un 2% de la inversió total en eixos més d 1.500 projectes.

Aquest CENTES servirà també com a reforma d’un espai ja utilitzat, el pavelló d’esports del poliesportiu, que passarà a ser eixe centes. L'actual sala de premsa es convertirà en un espai multifuncional que també servirà de punt d'informació, recepció a usuaris, punt de lloguer de material, etc, mentre que els actuals magatzems situats sota les graderies es convertiran en zona per a albergar tallers de reparació, zona per a lloguer de material d'escalada, taquilles segures, etc.

Baldo Molinero, l’arquitecte, ens comptava també que aquest CENTES el que farà serà convertir el pavelló d’Ontinyent en una zona adaptada a tots, ja que, recordava “actualment no ho és. Per exemple no hi ha forma de pujar a la primera planta de forma adaptada”. El CENTES unirà esport i natura al pavelló

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00