Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Ocio y cultura

"Cossos sense Patró" a la Casa de Cultura d'Ontinyent

L'exposició es pot visitar del 22 de març al 26 de maig.

Ontinyent

Els sistemes normatius que estereotipen les formes, converteixen el cos en un espai d'inscripcions obsessives, per bones formes, maneres, moviments professionals, etc. Però hi ha molts tipus de cossos i perquè no ser feliç amb un cos que no és el tradicional estereotip perfecte, és el que podem veure a la nova exposició que obri les seues portes a la Casa de Cultura d'Ontinyent. Del 22 de març al 25 de maig es pot visitar la mostra "Cossos sense patró", organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València i el Centre Cultural La Nau.

L'objectiu de la mostra és postular el cos i la carn com l'espai d'operacions d'inscripció i de marcatge l’espai Orgullo y Prejuicio. “Què és un cos marcat? I de quina índole són les marques que un cos porta com una nafra o com una torxa, segons es preferisca?” són les preguntes que la mostra es planteja centralment.

La mostra presenta una sèrie de quaranta fotografies reproduïdes a gran format de Sebastián Freire. Quasi totes s’han fet en estudi. Algunes d'aquestes fotografies han participat en altres mostres prèvies i unes altres poques han sigut publicades en la premsa argentina. Però la majoria són inèdites i s’han fet seguint una línia de pensament que ocupa el fotògraf des de fa anys.

Ester Alba, vicerectora de Cultura i Societat i Àlex Borrell ens han parlat de l'exposició:

Ester Alba parla de l'exposició Cossos sense patró

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711038288559/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Àlex Borrell parla de l'exposició Cossos sense patró

00:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711038382067/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00