Ocio y cultura

Ontinyent torna a demanar al Govern central la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple de la ciutat ho aprovava este dijous per unanimitat de tots els regidors de la corporació municipal.

Entrada de Bandes de Musica / Sergio Frances

Ontinyent

El plenari del mes de març d'Ontinyent, celebrat este dijous 21, va servir per aprovar per unanimitat tornar a iniciar els tràmits per a sol·licitar novament la declaració de Festes d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians d’Ontinyent.

Aquest pas era el primer i necessari per a l’emissió de la nova sol·licitud per part de l'Ajuntament a la Secretaria d’Estat de Turisme, adjuntant una memòria justificativa i documentació aportada per la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, revisada i completada pel personal tècnic municipal.

La regidora de festes, Àngels Muñoz, qui va presentar la proposta explicant que seguiran elevant les festes, ara amb la declaració d'Interès Turístic Nacional i les Ambaixades declarades de Bé d'Interès Cultural. L'edil agraïa tant a festers com festeres, departaments municipals que han treballat en l'elaboració de la documentació a presentar i en especial a Vicent Pla i al seu equip de la Societat de Festers.

Àngels Muñoz nova sol·licitud declaració Festes d'Interès Internacional

00:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711118649031/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ara han ampliat i actualitzat l'expedient presentat amb anterioritat, com una aposta important per la difusió en tres idiomes de la festa en les xarxes socials més rellevants, i continuant fent difusió en mitjans d’altres països. Entre les noves accions de difusió es troben publicacions en revistes italianes de gran tirada com Bella, Ciao Dona o In Familia, al Diario de las Américas en Estats Units, o al diari Excelsior a Mèxic. A més a més, s’han adjuntat els videorreportatges realitzats en 2022 per les televisions uzbekes Uzbekistan MY5 i Ozbekistan24.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00