Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Sociedad

Bèlgida estrena este dilluns el nou Consultori Mèdic

Després de la reforma realitzada, disposen d'un centre en condicions.

Bèlgida

Este dilluns al matí obri les portes el consultori mèdic de Bèlgida després de les obres escomeses per reformar-lo i ampliar-lo. Uns treballs iniciats a finals de 2022 amb una subvenció de 302.348,21 € atorgada per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana. El centre era l'antiga casa del metge i estava en funcionament des de la dècada dels 60, han anat en algunes ocasions fent treballs de condicionament puntuals, però, ja necessitava escometre una obra important per actualitzar les instal·lacions als standards actuals en matèria d'accessibilitat, eficiència energètica i funcionalitat. L'edifici disposa de planta baixa i primera planta, amb recepció, àmplia sala d'espera, 4 consultes, serveis separats per sexes accessibles i ascensor, pediatria, sales auxiliars, un magatzem per al material sanitari, una zona de serveis i un xicotet magatzem per als utensilis i productes de neteja.

Els veïns i veïnes podran ser atesos en les instal·lacions reformades des d'este dilluns. L'alcalde del municipi, Diego Ibáñez, es mostrava molt satisfet de la reforma del centre.

Diego Ibáñez es mostra satisfet per la reforma del centre.

00:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711124242029/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00